Showmodel uitverkoop >>

Moderne pergola met douglas palen

Hoe mooi is deze houten moderne pergola!  Gemaakt van sstoere douglas geschaafde palen met een afmeting van 11x11cm. Ga direct aan de slag en maak deze houten pergola in je tuin.

Moderne strakke houten pergola

Hoe mooi is deze houten moderne pergola!  Gemaakt van stoere douglas geschaafde palen van 11x11cm. Ga direct aan de slag en maak deze houten pergola in je tuin.

De afmeting van deze strakke pergola kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Ook kun je het aantal “spijlen” zelf bepalen. 

Er is een ruime keuze in houtsoorten waaruit je kan kiezen.  Deze zware palen zijn er ook bijvoorbeeld in Red class Wood. Wil je een voordelige keuze? Denk dan eens aan geïmpregneerd grenen. 

 

pergola modern douglas palen

Wat heb je nodig voor deze moderne pergola?

WIj hebben gekozen om deze pergola van douglas geschaafde palen te maken met een afmeting  van 11×11 cm. Voor de staanders tussen de palen in gebruiken er Douglas geschaafde ribben van 4.5×9.0 cm. Deze ribben vallen dan net iets tussen de palen wat wij een mooier effect vinden. Je kunt zelf bepalen welke houtsoort je wilt gebruiken en welke afmetingen de palen en ribben moeten hebben.

Hoe plaats je deze strakke pergola?

De staanders kun je in de grond plaatsen, maak een gat van tenminste 80cm om deze stevig in te kunnen plaatsen. Behandel het deel wat in de grond zit met onze Rubber Seal voor een langere levensduur van de palen. Leg de bovenliggers er bovenop. Schroef het geheel stevig aan elkaar. Leg daarna een rib van 4.5×9.0cm om de grond waar je de spijlen tussen wilt hebben. Je kunt vervolgens de spijlen aan deze rib vastschroeven en aan de bovenkant schroef je ze aan de bovenligger vast. De foto spreekt eigenlijk voor zichzelf. Het is een heel eenvoudige constructie, die een beetje handige Doe-het-Zelver makkelijk kan maken.

Andere mogelijkheden voor deze pergola

Voordelige keuze?

Wij je een voordelige keuze? 

Denk dan eens aan onze geimregneerde tuinpalen en ribben. Deze zijn er in verschillende afmetingen zodat jij je perfecte pergola kan maken.

Nog vragen over deze moderne pergola?

Henb je nog vragen over deze pergola? Of weet je niet hoe je uit moet rekenen wat je allemaal nodig hebt? Kom dan gerust een keertje langs. 

Een moderne pergola laten plaatsen

Wil jij deze moderne pergola laten plaatsen omdat je daar zelf niet aan toe komt of omdat je het zelf niet kan? Uiteraard is dit ook mogelijk, wij plaatsen ook pergola’s . Laat ons weten voor welke pergola je kiest en je krijgt vrijblijvend en kosteloos een offerte van ons.

De woonplaatsen waar wij een pergola plaatsen

Wij zijn een bedrijf dat regionaal werkt. Dit betekend dat wij het plaatsen van een pergola kunnen verzorgen in o.a. de volgende woonplaatsen. Staat jouw woonplaats er niet bij, neem dan even contact met ons op en je hoort gelijk of het mogelijk is om in jouw woonplaats een pergola te plaatsen.

Een vrijblijvende offerte voor een pergola

Geef je wensen door en je krijgt altijd vrijblijvend en kosteloos een offerte, neem contact met ons op. Dit kan per telefoon, email of kom gewoon even langs. Wij zitten in Heerle, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven