Showmodel uitverkoop >>

Overkapping model kapschuur modulair

Flexibele houten overkapping model kapschuur

Een modulaire kapschuur is een douglas houten overkapping gemaakt van A-kwaliteit onbehandeld geschaafd Douglas hout. Deze kapschuren hebben stoere staanders van 14.5×14.5cm. Er is heel veel mogelijk om de houten kapschuur geheel naar wens samen te stellen. Je begint met een basispakket wat je weer kunt uitbreiden met een uitbreidingsset. Hierdoor kun je deze modulaire kapschuren in de breedte helemaal naar eigen wens samenstellen. Ook is er een uitbreiding mogelijk met extra achterwanden, zijwanden, ramen en deuren en vele andere opties.

Deze houten kapschuren modulair worden standaard zonder dakbedekking geleverd. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals dakpanplaten in de kleur zwart, mat zwart, terracotta of antraciet. Ook zijn er aqua-pan of easy-panplaten in de kleuren terracotta of antraciet. Deze soorten dakbedekking zijn erg duurzaam en vrij eenvoudig te monteren. Ze geven een luxe uitstraling aan je overkapping.

Bouw je eigen kapschuur van hout en pas aan met gemak!

Modulaire kapschuren zijn er in twee uitvoeringen: L en XL.

  • Basispakket L: deze heeft een breedte van 4.68mtr en een diepte van 3.06mtr. Met een uitbreidingsset kun je deze 2.10mtr breder maken.
  • Basispakket XL: deze heeft een breedte van 6.77mtr en een diepte van 4.52mtr. Met een uitbreidingsset maak je deze 3.12mtr breder

Je kunt meerdere uitbreidingssets aan een basispakket toevoegen, waardoor je de kapschuur nog breder kunt maken, zodat deze exact aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van een houten kapschuur modulair?

Een modulaire kapschuur heeft vele voordelen, we zullen er een aantal noemen:

  • Alles is op maat gezaagd, snel op te bouwen. Geen denkwerk meer.
  • Mooi glad geschaafd douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmateriaal
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Wanden voor een kapschuur modulair?

Voor deze mooie overkappingen zijn er een aantal verschillende wanden verkrijgbaar, compleet met de benodigde regelpakketten om de wanden te monteren.

zweeds rabat douglas met profiel

Zweeds Rabat planken
Douglas onbehandeld
Voor horizontale montage

zweeds rabat zwart met profieltek

Zweeds Rabat planken
Zwart gespoten
Voor horizontale montage

dubbellip douglas

Dubbellip planken
Douglas onbehandeld
Geschikt voor verticale montage

dubbellip zwart

Dubbellip planken
Zwart gespoten
Geschikt voor verticale montage

Voorbeelden van een kapschuur van hout modulair?

Op onze website staan een aantal voorbeelden van de kapschuur Bergen. Dit zijn slechts voorbeelden want dit is een modulaire overkapping. Deze kun je geheel zelf samenstellen, volledig naar eigen wens de wanden bepalen en andere optie’s toevoegen, zoals misschien een mooi hekwerk of een berging. We laten een paar voorbeelden zien, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.

Wil je nog informatie of advies?

Wil je meer informatie over onze houten kapschuren modulair? Om alle mogelijkheden te bespreken kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ons ook bezoeken in onze showroom / showtuin te Heerle NB. Een klein Brabants dorpje naast Roosendaal. Er ligt een gratis catalogus voor je klaar en wij kunnen je van alle informatie voorzien om tot een goede keuze te kunnen komen. Wij maken kosteloos en geheel vrijblijvend een complete offerte voor je.

gratis catalogus kapschuren
Winkelwagen
Scroll naar boven