Showmodel uitverkoop >>

Schutting voor uw nieuwbouw woning

Binnen ons assortiment vindt je alle benodigdheden voor uw nieuwe schutting. Hieronder vertellen wij alles wat u moet weten voordat u een nieuwe schutting aankoopt.

Uw nieuwbouw woning voorzien van een schutting!

Heeft u pas een nieuwbouw woning gekocht? Dan heeft u al over heel veel dingen moeten nadenken betreft van alles in en rond uw nieuwe woning. Heel veel vragen komen op u af en nadat alle vragen omtrent uw woning zijn besproken komt toch ook een keer uw tuin aan de beurt. Uiteraard is het fijn om snel een schutting te hebben in uw tuin, u kunt dan eindelijk gaan genieten van uw nieuwe woning met genoeg privacy in uw tuin. Om u hiermee zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen komen wij graag in contact met u. U bent van harte welkom in onze winkel in Heerle, vlakbij Roosendaal, om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u een heleboel voorbeelden laten zien in onze showtuin en zullen u uitleggen wat de stappen zijn om een schutting te plaatsen in uw nieuwe woning.

schutting nieuwbouw bij 6 woningen
schutting nieuwbouw douglas
schutting nieuwbouw woningen bij een hoekhuis

Profiteer van extra voordeel bij aankoop van de schutting voor uw nieuwbouw woning.

Bent u van plan een schutting te laten plaatsen bij uw nieuwbouw woning en woont u in een blok met meerdere nieuwbouw woningen, dan is het verstandig om uw buren hierin te betrekken. Ook uw buren zullen een schutting willen in de tuin van hun nieuwbouw woning. Collectief een schutting uitzoeken en laten plaatsen kan een groot voordeel opleveren. Door gezamenlijk schutting af te nemen kunnen we interessante kortingen geven. Hoe meer er tegelijktijd geleverd en geplaatst kan worden des te meer korting er gegeven kan worden.. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden omtrent het plaatsen van schuttingen bij nieuwbouw woningen. De keuze is enorm! 

Verschillende mogelijkheden voor de schutting bij uw nieuwbouw woning.

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden in schutting voor uw nieuwbouw woning. Standaard of Luxe hout-betonsystemen of als u 100% privacy wilt in uw tuin zijn er systemen waar geen enkele doorkijk mogelijk is. Bijvoorbeeld met betonnen sleufpalen die opgevuld kunnen worden met rabatdelen in een houtsoort en kleur naar keuze, zoals geïmpregneerd Grenen of Douglas. Zelfs Zwart is mogelijk. Als u een landelijke sfeer wilt in uw tuin, kiest u dan voor een schutting met Zweeds rabat planken. Dit geeft een mooi landelijke uitstraling in uw tuin. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Voor alle schuttingen geldt: er zijn bijpassende poorten verkrijgbaar! Wilt u meer groen in uw schutting verwerken, kies dan voor een draadscherm. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Kosten van de schutting bij uw nieuwbouw woning delen

Een ander groot voordeel voor het gezamenlijk kopen van een schutting is dat u de kosten van de schutting kunt delen met uw buren. Uw buren willen immers ook graag een schutting bij de nieuwbouw woning. De tussen-afscheidingen kunnen dus voor 50% in de kosten gedeeld worden met uw buren. Dit kan heel veel schelen!

Nog meer voordelen bij aanschaf van uw schutting bij een nieuwbouw woning

Bij Tuinhoutspecialist A3 Martens bieden wij u extra service als het gaat om het plaatsen van schutting bij uw nieuwbouw woning. Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken, u heeft immers al genoeg aan uw hoofd met de nieuwe woning.

  • Iedere woning krijgt een aparte offerte, zodat elke bewoner precies weet wat hij/zij kwijt is aan zijn/haar schutting.
  • Als de offertes akkoord zijn bevonden hebben wij een gratis inmeetservice, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u achteraf nog voor verassingen komt te staan.
schutting tussen verschillende nieuwbouw wonignen

Jarenlange ervaring in leveren en plaatsen van schuttingen

Tuinhoutspecialist A3 Martens heeft een jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van schuttingen bij nieuwbouw woningen. Al sinds 1999 zijn wij actief op het gebied van leveren en plaatsen van schuttingen, maar ook bijvoorbeeld een overkapping of blokhut. Wij hebben een groot assortiment artikelen om uw tuin van uw nieuwbouw woning volledig naar uw zin in te richten. Denk ook een aan een mooie tuinset of pergola in uw tuin. Een picknicktafel mag wellicht ook niet ontbreken. Voor iedere tuin, groot en klein, hebben we mooie materialen om deze volledig in te richten. Modern of landelijk, alles is mogelijk.

Compleet assortiment voor uw tuin

Mocht u onverhoopt een artikel niet kunnen vinden op de website, neem dan gewoon even contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek en de kans is groot dat we het wel kunnen leveren. U bent uiteraard altijd welkom om langs te komen in onze winkel met mooie showtuin in Heerle, slechts een paar minuten van Roosendaal.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen u van alle informatie voorzien. Wij maken vrijblijvend offertes zodat u een idee te krijgt wat uw schutting zou moeten gaan kosten. Neem een kijkje op onze inspiratie pagina’s om alvast ideeën voor uw nieuwe tuin op te doen

Winkelwagen
Scroll naar boven