Showmodel uitverkoop >>

Houten Overkapping plat dak Modulair

Flexibele overkapping plat dak modulair

Een modulaire overkapping met plat dak is een douglas houten overkapping gemaakt van A-kwaliteit onbehandeld geschaafd Douglas hout. Deze overkappingen hebben robuuste stoere staanders van 14.5 x 14.5 cm. Er is heel veel mogelijk om de overkapping geheel naar wens te bouwen. Je begint met een basispakket wat je weer kunt uitbreiden met een uitbreidingsset. Hierdoor kun je deze houten modulaire overkappingen met plat dak in de breedte helemaal naar eigen wens samenstellen. Ook is er een uitbreiding mogelijk met extra achterwanden, zijwanden, ramen en deuren en vele andere opties.

Deze overkappingen worden standaard inclusief EPDM folie als dakbedekking geleverd. Deze rubberen folie is zeer duurzaam en vrij eenvoudig aan te brengen.

Bouw je eigen overkapping van hout met plat dak. Pas met gemak aan!

Modulaire houten overkappingen met plat dak zijn er in twee uitvoeringen: L en XL.

  • Basispakket L: deze heeft een breedte van 4.78mtr en een diepte van 3.80mtr. Met een uitbreidingsset kun je deze 2.12mtr breder maken.
  • Basispakket XL: deze heeft een breedte van 6.78mtr en een diepte van 4.30mtr. Met een uitbreidingsset maak je deze 3.12mtr breder

Je kunt meerdere uitbreidingssets aan een basispakket toevoegen, waardoor je de overkapping nog breder kunt maken, zodat deze exact aan jouw wensen voldoet.

Voordelen overkapping plat dak modulair

Een modulaire overkapping met platdak heeft vele voordelen, we zullen er een aantal noemen:

  • Alles is op maat gezaagd, snel op te bouwen. Geen denkwerk meer.
  • Mooi glad geschaafd douglas
  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmateriaal
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Wanden voor een modulaire overkapping met plat dak?

Voor deze mooie overkappingen zijn er een aantal verschillende wanden verkrijgbaar, compleet met de benodigde regelpakketten om de wanden te monteren.

zweeds rabat douglas met profiel

Zweeds Rabat planken
Douglas onbehandeld
Voor horizontale montage

zweeds rabat zwart met profieltek

Zweeds Rabat planken
Zwart gespoten
Voor horizontale montage

dubbellip douglas

Dubbellip planken
Douglas onbehandeld
Geschikt voor verticale montage

dubbellip zwart

Dubbellip planken
Zwart gespoten
Geschikt voor verticale montage

Voorbeelden houten overkapping plat dak modulair Oslo

Op onze website staan een aantal voorbeelden van de overkapping Oslo met plat dak. Dit zijn slechts voorbeelden want dit is een modulaire overkapping. Deze kun je geheel zelf samenstellen, volledig naar eigen wens de wanden bepalen en andere optie’s toevoegen, zoals misschien een mooi hekwerk of een berging. We laten een paar voorbeelden zien, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.

Wil je nog meer informatie of advies?

Wil je meer informatie over onze houten overkappingen met plat dak modulair? Om alle mogelijkheden te bespreken kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ons ook bezoeken in onze showroom / showtuin te Heerle NB. Een klein Brabants dorpje naast Roosendaal. Er ligt een gratis catalogus voor je klaar en wij kunnen je van alle informatie voorzien om tot een goede keuze te kunnen komen. Wij maken kosteloos en geheel vrijblijvend een complete offerte voor je.

gratis catalogus plat dak modulair
Winkelwagen
Scroll naar boven