Tuinafscheidingen in Roosendaal

Tuinafscheidingen in Roosendaal

Voor al uw tuinafscheidingen moet u bij tuinhoutspecalist A3 Martens zijn. Wij zijn gevestigd in Heerle, slecht een paar minuten van Roosendaal. Wij kunnen u een zeer uitgebreid assortiment tuinafscheidingen aanbieden, zoals kant en klare tuinschermen, maar ook natuurlijke afscheidingen zoals rietmatten of wilgentenenmatten. Houten trellis en draadschermen zijn ook mogelijk. In combinatie met alle benodigde bevestigingsmaterialen en uiteraard allerlei soorten palen in hout en beton maakt het mogelijk uw complete tuinafscheiding in een keer te bestellen en te laten bezorgen bij u thuis.

Wilt u zelf niet aan de slag, maak dan gebruik van onze montage service. Neem contact op en vraag om meer informatie. U krijgt altijd vrijblijvend een offerte

 

Soorten tuinafscheidingen

De meest gekozen tuinafscheiding is het kant en klare tuinscherm. Snel te plaatsen en er is veel keuzs in verschillende modellen en houtsoorten. Bijvoorbeeld hardhout, douglas hout of geimpregneerd grenenhout. Daarnaast vind u bij ons ook waaierschermen, gaasmatten en trellis. U kunt er ook voor kiezen om uw tuinscherm zelf op te bouwen met rabatdelen. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en u krijgt hiermee een volledig dichte tuinafscheiding, 100% privacy.  Verder heeft u keus uit verschillende soorten palen, zo zijn er houten palen in verschillende kopmaten en houtsoorten maar ook beton palen is een mogelijkheid bij A3 Martens. Deze zijn er ook in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd wel een combintie van materiaal te maken specifiek voor uw wensen.

rhombus tuinschermen douglas
schutting in hoek met tuinscherm casablanca
Heeft u nog vragen of kunt u iets niet vinden op onze website??
Laat het ons weten en wij gaan op zoek voor u! 
Winkelwagen
Scroll naar boven