Picknicktafels

Het is niet dagelijks dat je je tuin opnieuw gaat inrichten. Daarom is het belangrijk dat je gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden om tuinmeubelen, zoals een picknicktafel aan je tuin toe te voegen. Een picknicktafel is een van de tuinmeubelen die niet mag ontbreken in je tuin. Wat is er fijner dan op een warme zomerdag in je tuin aan een picknicktafel te kunnen eten? Een picknicktafel brengt veel gezelligheid met zich mee, je zit fijn bij elkaar waardoor je makkelijk contact maakt met de andere mensen aan een picknicktafel.

Welke picknicktafels zijn er?

Picknicktafels zijn er in heel veel uitvoeringen. De “gewone” picknicktafel is rechthoekig met aan weerszijden een lange bank, deze zijn in verschillende afmetingen te krijgen, vanaf 4 tot wel 10 personen. Voor de kleine gezinnen, maar dus ook voor grote gezinnen en families. Picknicktafels zijn er ook in verschillende houtsoorten, zoals vuren of douglas. Aan de kinderen wordt ook gedacht. Speciale kinderpicknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen zodat ook de kinderen hun eigen plekje krijgen in de tuin.
Als u iets bijzonders in uw tuin wilt zijn er ook nog picknicktafels in een bijzondere vorm te krijgen, zoals een ronde picknicktafel of een picknicktafel met open instap zodat u makkelijk kan gaat zitten.

Aanschaffen van een picknicktafel

Voordat u een picknicktafel uitkiest moet u eerst bedenken met hoeveel personen u eraan wilt kunnen zitten. 
Kleine picknicktafel met een lengte van 120cm kunt u met 2-4 personen aan zitten, medium lengte 180cm is geschikt voor 6-8 personen en groot 240cm is zelfs geschikt voor 10-12 personen. Over het algemeen wordt dus 60-75cm per persoon aangehouden. Het is ook belangrijk rekening te houden met de plaats waar de picknicktafel komt te staan. Als u een ronde of vierkante tafel uitkiest zul je er ook omheen moeten kunnen lopen om makkelijk te kunnen gaan zitten. Een picknicktafel heeft dus genoeg ruimte nodig om de hapjes en drankjes op de tafel neer te kunnen zetten voor uw gasten.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden in picknicktafels, neem dan even contact met ons op of kom even langs. In onze showtuin hebben we verschillende modellen opgesteld staan en kunnen wij u van alle benodigde informatie voorzien. U bent van harte welkom!

Winkelwagen
Scroll naar boven