houthandel roosendaal bergen op zoom breed

Houthandel in de regio Roosendaal - Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een houthandel in de regio Roosendaal – Bergen op Zoom? Zoek maar niet verder. Bij A3 Martens de Tuinhoutspecialist bent u aan het goede adres. Al sinds 1999 het adres voor uw Tuinhout en aanverwante artikelen, zoals blokhutten – overkappingen – speeltoestellen – erfafscheidingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinhout, zoals palen – planken – ribben, profielplanken en nog veel meer. Veel is uit voorraad leverbaar.  

tuinhout geimpregneerd
douglas geschaafd en ruw
red class wood geschaafd
hardhout geschaafd en ruw
Kom langs voor een informatie 

Kom langs bij de houthandel in de regio Roosendaal – Bergen op Zoom. Wij zijn gevestigd in Heerle, slechts een paar minuten rijden van Roosendaal. Bij A3 Martens staan wij voor u klaar voor een vrijblijvend advies. We staan bekend om onze vele mogelijkheden op het gebied van tuinhout, schuttingen, blokhutten en overkappingen. Maar er is nog veel meer mogelijk om uw tuin te veranderen in een heerlijke plek om buiten te verblijven.

Complete service

Bij A3 Martens, uw Houthandel in de regio van Roosendaal en Bergen op Zoom, kunt u een goede service verwachten. Heeft u zelf een idee of een schets van een overkapping? Maatwerk is mogelijk, bespreek de mogelijkheden met ons. Wilt u zelf niet aan de slag met opbouwen van uw ideale overkapping of het plaatsen van uw schutting. Wij nemen dit van u over, onze professionele opbouwploeg kan het voor u plaatsen. Vraag om meer informatie of kom gewoon langs.

Winkelwagen
Scroll naar boven