Zwart Tuinhout

Zwart tuinhout, een echte eyecatcher

Zwart tuinhout is erg populair. In combinatie met de natuurlijke kleur van hout zorgt zwart tuinhout voor een robuuste en strakke uitstraling. Ook geeft het een mooie rustige uitstraling. Een zwarte schutting is een echte eyecatcher in uw tuin. Ook in combinatie met betonpalen in de kleur antraciet krijgt u een moderne strakke erfafscheiding waar je trots op mag zijn. Bij Tuinhoutspecialist A3 Martens zien we dat steeds meer mensen Zwart tuinhout in de tuin willen gebruiken en dat snappen wij bij A3 Martens heel goed! Zwart tuinhout geeft een mooi contrast met de groene beplanting in je tuin en de combinatie met bijvoorbeeld de mooie kleur van Douglas hout geeft een sfeervol geheel en geeft een fraai contrast.

palen zwarrt
planken zwart
ribben zwart
zweeds rabat zwart

Assortiment Zwart tuinhout

Tuinhoutspecialist A3 Martens heeft een ruim assortiment Zwart tuinhout op bestelling leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan Zwarte palen, planken , ribben, zweeds rabat. In Douglas of Grenen zwart geimpregneerd of zwart gespoten. Kant en klare bouwpakketten van een overkapping in Zwart geimpregneerd Douglas hout behoort ook tot de mogelijkheden. Neem eens contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u!

Zwarte schutting

Wat denkt u van een strakke moderne Zwarte schutting in uw tuin??
Kant en klare Zwarte tuinschermen of mooie Zweeds rabat planken.

Genoeg mogelijkheden voor een moderne zwarte tuinafscheiding

37x8736FZW35x1018PZW1x53180 S09
8x52180

Kom langs!

Vraag gerust naar alle mogelijkheden! Kom langs en bespreek uw wensen. U krijgt geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons voor uw ideale schutting!

Winkelwagen
Scroll naar boven