Showmodel uitverkoop >>

Zwart Tuinhout

Zwart tuinhout, een echte eyecatcher in de tuin

Zwart tuinhout is erg populair. In combinatie met de natuurlijke kleur van hout zorgt zwart tuinhout voor een robuuste en strakke look. Tegelijk draagt het bij aan een luxe uitstraling. Een zwarte schutting kunnen we een echte eyecatcher noemen in de tuin.

Ook in combinatie met betonpalen in de kleur antraciet krijgt u een moderne strakke erfafscheiding waar je trots op mag zijn. Bij Tuinhoutspecialist A3 Martens zien we dat steeds meer mensen Zwart tuinhout in de tuin willen gebruiken en dat snappen ‘wij van A3’ maar al te goed!

Zwart tuinhout geeft een mooi contrast met de groene beplanting in je tuin en de combinatie met bijvoorbeeld de mooie kleur van Douglas hout geeft een sfeervol geheel en geeft een fraai contrast.

Zwart tuinhout combineren met groene beplanting of douglas

Zwart tuinhout geeft een mooi contrast met de groene beplanting in je tuin en de combinatie met bijvoorbeeld de mooie kleur van Douglas hout geeft een sfeervol geheel en geeft een fraai contrast.

Assortiment Zwart tuinhout

Tuinhoutspecialist A3 Martens heeft een ruim assortiment Zwart tuinhout op bestelling leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan Zwarte palen, planken , ribben, zweeds rabat. In Douglas of Grenen zwart geimpregneerd of zwart gespoten. Kant en klare bouwpakketten van een overkapping in Zwart geimpregneerd Douglas hout behoort ook tot de mogelijkheden. Neem eens contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u!

Een zwarte schutting als houten tuin afscheiding

Wat dacht je van een strakke, modern zwarte schutting in de tuin? Kies voor gemak met de kant en klare zwarte tuinschermen of onze zwarte planken zweeds rabat. hiernaast zijn er nog meer dan genoeg andere mogelijkheden voor de zwarte tuinafscheiding. Vraag naar de mogelijkheden.

schutting antraciet beton met zwart potdekselplank
schutting met zwarte schermen en antraciet beton

Kom langs in de winkel en bespreek jouw wensen

Vraag gerust naar alle mogelijkheden! Kom langs en bespreek uw wensen. U krijgt geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons voor uw ideale schutting!

Winkelwagen
Scroll naar boven