Schutting met Zweeds rabat douglas

antr.gecoat zw.rabat douglas
zw.rabat douglas antr.gecoat beton

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen antraciet gecoat.
  • Betonplaten antraciet gecoat
  • Zweeds rabat planken Douglas
  • Zwart gespoten afdeklat pyramide
  • Regel douglas 45x70mm
  • Torx schroeven
  • L-beslag voor betonpalen

Stoere zweeds rabatplanken horizontaal gemonteerd tussen betonpalen antraciet gecoat met een betonplaat antraciet gecoat eronder.  De zweeds rabatplanken zijn tussen de betonpalen geschroefd door middel van een douglas regel die aan de binnenkant van betonpalen is gemonteerd. Tot slot wordt de bovenkant mooi afgewerkt met een afdeklat pyramide die zwart gespoten is.

Deze mooie strakke maar toch landelijke schutting is op verschillende hoogtes geplaatst vanwege hoogte verschil in de bestrating. Op deze manier loopt de bovenkant van de schutting mooi mee met de bestrating. Tevens loopt de schutting door tot aan de doorlopende weg, hierdoor is de schutting aan de kant van de woning ongeveer 2.00 mtr hoog, wat volledige privacy geeft. Aan de straatkant wordt voor de veiligheid de schutting lager, ongeveer 90cm, zo behoudt je voldoende zicht op straat en is de veiligheid gewaarborgt.

Welke materialen zijn gebruikt voor deze schutting?

Voor deze schutting zijn de materialen gebruikt die op onderstaande afbeeldingen te zien zijn. Verder heb je nog nodig: L-beslag voor betonpalen, hiermee monteer je de regels van douglas tussen de betonpalen in. De douglas Zweeds rabat planken hebben 1 zichtzijde. Wil je aan beide zijden van de schutting de goede kant van deze planken zien? Dan zul je aan twee zijden zweeds rabatplanken tussen de betonpalen moeten monteren. 

Zweeds rabat Douglas
Afmeting: 1.1>2.2×19.5cm
Lengte: 400cm

Betonpaal Antraciet gecoat
Afmeting: 10x10cm
Lengte 280cm

Regel Douglas geschaafd
Afmeting: 45x70mm
Lengte: 400cm

Torx RVS Schroeven
Emmer: 150 stuks incl. bit

Hoeveel materiaal heb ik nodig voor mijn schutting?

Je kunt natuurlijk helemaal zelf deze schutting samenstellen en uitrekenen wat je nodig hebt voor jouw tuin. Maar je hoeft zelf niets uit te rekenen voor jouw schutting! Wij zitten klaar om alles voor je te doen. Wij rekenen precies uit hoeveel materiaal je nodig hebt om jouw schutting te kunnen plaatsen.. Je krijgt vrijblijvend en kosteloos een offerte van ons, volledig uitgesplitst zodat je precies weet wat alle materialen kosten.

Dezelfde soort schutting met andere materialen

Dit type schutting, Zweeds rabat tussen betonpalen in gemonteerd, kan natuurlijk ook uitgevoerd worden met andere houtsoorten en andere kleuren betonpalen en platen. Denk maar eens aan: Zweeds rabat groen geimpregneerd met betonpalen Antraciet. Je krijgt dezelfde schutting maar dan in andere kleuren. Dit kan een hele andere uitstraling geven aan je tuin. Zo zijn er een heleboel voorbeelden te bedenken. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden in een schutting met zweeds rabatplanken tussen betonpalen in gemonteerd.

Het monteren van deze schutting

Wil jij deze schutting in jouw tuin laten plaatsen? Dit is natuurlijk mogelijk, wij plaatsen ook schuttingen met zweeds rabatplanken. Laat ons weten hoeveel strekkende meter jouw schutting moet worden en je krijgt kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over deze mooie schutting? Neem gerust even contact met ons op via telefoon of email. Je kunt ook via ons contact formulier alle informatie opvragen die je nodig hebt om tot een goede keuze te komen voor het plaatsen van jouw schutting.

Winkelwagen
Scroll naar boven