Houten tuinhuis voor in je tuin in Etten Leur

Ben je op zoek naar een tuinhuis van hout voor je tuin in Etten Leur? Bij onze tuinhoutspecialist A3Martens te Heerle (Roosendaal) ben je aan het juiste adres.
Wij zijn al 25+ jaar de specialist voor de tuin als het gaat om blokhutten, tuinhuizen, schutting en tuinhout.

Houten tuinhuizen om te plaatsen in je tuin in Etten Leur

Er zijn verschillende mogelijkheden en modellen voor een tuinhuis van hout in de tuin.

Afmetingen voor het houten tuinhuis in je tuin in Etten Leur

Er zijn heel veel afmetingen te krijgen voor houten tuinhuizen. Voor de kleine of juist hele grote tuin.
Enkele veelvoorkomende afmetingen voor het tuinhuis zijn:

Kleuren en behandelingen voor het houten tuinhuis

Alle tuinhuizen van hout worden in onbehandeld vurenhout geleverd. Om de levensduur optimaal te verlengen is het verstandig om deze te behandelen of laten behandelen. Een uitstekende keuze hierin is om hem geimpregneerd te bestellen. dan wordt hij geimpregneerd in de kleur naar jouw wens gelijk bij de leverancier. Hierin heb je keuze uit diverse kleuren. Hieronder zie je een overzicht van tuinhuizen met de mogelijke kleurbehandelingen.

Groen geimpregneerd
Bruin geimpregneerd
Zilvergrijs geimpregneerd
Red class wood geimpregneerd
honing geel geimpregneerd

Het houten tuinhuis onderhouden

Een tuinhuis impregnereren beschermt het hout tegen water, schimmel en houtrot. Dit betekend niet dat het volledig onderhoudsvrij is. Impregneren geeft een voorbehandeling en geeft een basisbescherming. Om het houten tuinhuis goed te onderhouden raden we wel aan het hout regelmatig te behandelen met een beits of verf. Wij hebben een groot assortiment transparante beitsen en dekkende beitsen in ons assortiment van of hele mooie matte beits van Moosefarg, zodat er altijd wel een kleur is te krijgen die bij je blokhut met overkapping past. Kom kijken in onze winkel, we hebben mooie kleurstalen van alle mogelijkheden.

Zelf een houten tuinhuis plaatsen in Etten Leur

Het plaatsen van een tuinhuis / blokhut kun je zelf, mits je een beetje handig bent. Alle tuinhuizen worden met een volledige montagehandleiding en bevestigingsmateriaal geleverd, zodat je meteen aan de slag kan. Volg nauwkeurig alle instructies die in de montagehandleiding vermeld staan om de blokhut op de juiste manier op te bouwen en je zal jarenlang plezier ervan hebben.

Tip. Plaats het tuinhuis altijd om een vlakke bestrating.

Een tuinhuis van hout laten plaatsen in Etten Leur

Als je zelf niet aan de slag wilt of kunt met het opbouwen van je blokhut, kunnen wij dit volledig voor je verzorgen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit op de juiste wijze voor je te doen. Je hebt er geen omkijken meer naar. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Zijn er nog vragen of zoek je meer informatie over blokhutten? Laat het ons weten. Wij zullen ons best doen alle vragen te beantwoorden.

We bieden montage aan in de volgende woonplaatsen:

De gemiddelde levertijd van een houten tuinhuis

De gemiddelde levertijd van een blokhut is 1-2 weken. Als je een blokhut wilt laten impregneren voordat hij bij je thuis wordt afgeleverd moet je rekening houden met een langere levertijd. De levertijd kan dan oplopen tot ongeveer 10-12 weken. Wil je de exacte levertijd weten voor de levering van de blokhut in Etten Leur. Neem dan contact met ons op.

Kom langs in onze showtuin voor meer informatie

Kom vrijblijvend eens langs om in onze showtuin naar alle showmodellen te kijken. We hebben er altijd een aantal opgesteld staan. Je krijgt dan een beter idee hoe een blokhut met overkapping eruit ziet. We kunnen je dan persoonlijk advies geven over alle mogelijkheden die er zijn en uiteraard kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Weet je nog niet precies wat je wilt, geen probleem er ligt een gratis catalogus voor je klaar om op je gemak thuis door te bladeren.

Showtuin te Heerle NB

Bezoek onze showtuin en neem een kijkje tussen onze showmodellen om een beter beeld te krijgen van onze blokhutten.

Natuurlijk zijn we aanwezig om je te voorzien van de nodige informatie en alle vragen te beantwoorden.

Bezoekadres, openingstijden en meer informatie >>

sfeer boerderij aanzicht

Voordelen van een showroom bezoek:

Als je een bezoek brengt aan onze showtuin zullen wij je altijd persoonlijk helpen en adviseren. Uiteraard staat de koffie of thee altijd klaar. Nog een voordeeltje als je langskomt: Je krijgt gratis onze uitgebreide catalogus mee waar alle modellen van een blokhut met overkapping in staan.

Koffie of thee staan klaar
Tuindeco catalogus
Winkelwagen
Scroll naar boven