Showmodel uitverkoop >>

Een pipowagen: een romantisch buitenverblijf

Wil je een uniek en leuk buitenverblijf in je tuin  en ben je op zoek naar iets bijzonders? Een plek waar de heerlijk romantisch en relaxed kan verblijven? Misschien zoek je wel een bijzondere overnachtingsplek voor een B&B of een Tiny house. Of wil je extra speelruimte voor je kinderen? Kies dan voor een pipowagen van A3 Martens. Bij ons heb je keus uit verschillende modellen die je helemaal naar eigen wens kan samenstellen.

Wat is een pipowagen?

Een pipowagen is een soort zigeunerwagen. Vroeger leefden de zigeuners in houten wagens die door een paard werden voorgetrokken van plek naar plek. Deze zigeunerwagens worden in onze taal meestal Pipowagens genoemd.  Dit komt door de populaire TV serie Pipo de clown. Vele generaties kinderen zijn opgegroeid met deze serie over Pipo de clown die rondreisde en avonturen beleefde in zijn pipowagen. Pipowagens worden steeds populairder om als buitenverblijf in je tuin te plaatsen vanwege de veelzijdigheid. Ze geven een bijzondere uitstraling aan je tuin.

pipowagen barby sfeer
pipowagen johnny
pipowagen jimmy 2

Wat kun je met een pipowagen?

De mogelijkheden van deze zigeunerwagens zijn enorm. Er zijn verschillende afmetingen in pipowagens, het doel van je aanschaf is dus belangrijk om te kiezen uit dee ruime keuze hierin. Wil je alleen een extra speelruimte voor je kinderen of wil je ook gasten kunnen ontvangen voor een overnachting. Al deze redenen bepalen welke pipowagen voor jouw de beste keuze is. We geven je een aantal ideeën voor het gebruik van een zigeunerwagen.

Tuinhuis

Ben je op zoek naar extra bergruimte in je tuin voor bijvoorbeeld je BBQ spullen of tuinmeubilair? Maar wil je geen standaard blokhut of tuinhuis, dan is een pipowagen de ideale oplossing. Afhankelijk van de grote van je keuze, heeft een pipowagen alle ruimte om spullen in op te bergen. De wagen geeft bovendien een gezellige en sfeervolle aanvulling aan je tuin en terras.

Bed & Breakfast

Wil je een zeer bijzondere plek voor je familie of gasten om te logeren. Misschien wil je wel een B&B starten? Met een pipowagen maak je een zeer goede start. Wie wil er nu niet verblijven en slapen in een zo een bijzondere wagen? Kies voor een mooie grote pipowagen, eventueel met veranda om heerlijk te kunnen ontbijten in de buitenlucht. Maak er een mooie tuin omheen en je gasten zullen niet meer naar huis willen. Personaliseer je pipowagen door het toevoegen van losse onderdelen zoals een paneel met extra raam voor meer daglicht in de slaapkamer. Of een extra tussenwand om een aparte slaapkamer te maken. Alles is mogelijk met onze pipowagens.

Tiny House

Een Tiny house is zeer populair aan het worden. En dat is niet bijzonder omdat er steeds meer mensen zijn die terug willen naar de basis. Ze willen steeds minder in plaats van meer en groter. Een pipowagen is daarom zeer geschikt om als Tiny house te gebruiken. Zeer compact maar je hebt alle ruimte die je nodig hebt. 

Een plek voor jezelf

Een pipowagen kun je natuurlijk ook helemaal voor jezelf gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een plek waar je heerlijk kunt relaxen, lees een boek of drink een kopje koffie. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een kantoor of andere soort werkruimte. Wil je misschien studeren zonder gestoord te worden. Een zigeunerwagen is dan een hele mooie en unieke oplossing. 

pipowagen angelo binnenkant
pipowagen patricia sfeer
pipowagen kathy sfeer1

De voordelen van een pipowagen

Ben je op zoek naar een uniek buitenverblijf? Wil je iets aparts en nostalgisch in je tuin? Dan geeft een pipowagen heel veel voordelen, zoals:

  • Een stukje nostalgie in je eigen tuin
  • Een uniek buitenverblijf
  • Een multifunctionele ruimte om te gebruiken als bijvoorbeeld thuiskantoor
  • Zeer geschikt om spullen op te bergen
  • In vele soorten verkrijgbaar bij A3 Martens
  • Maak een leuke speelruimte voor je kinderen
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Wil je een pipowagen kopen?

Wil je een pipowagen kopen. Wij hebben een mooi aanbod van verschillende zigeunerwagens. Ze zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast heb je een ruime keuze uit aanvullingen, zoals een set wielen of een extra veranda. Wil je meer daglicht, plaats dan een extra raam.  Bij de modellen zonder veranda kun je een veranda bij bestellen met trap. Wil je een zigeunerwagen waarin je ook kan slapen, kies dan voor een van de grotere types. 

Heb je nog vragen over onze pipowagens? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het maken van je keuze en verzorgen geheel kosteloos en vrijblijvend een complete offerte voor je.

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om samen met jouw de ideale pipowagen uit te kiezen. Onze professionele service en toewijding aan klanttevredenheid, kun je jouw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze winkel / showtuin om te ontdekken welke stijl het beste bij jou past. We kijken ernaar uit om jouw tuinwensen werkelijkheid te laten worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven