Showmodel uitverkoop >>

Een speeltoestel in je tuin in Dinteloord

Ben je op zoek naar een houten speeltoestel voor je tuin in Dinteloord? Bij tuinhoutspecialist A3Martens te Heerle NB hebben wij een groot assortiment voor het houten speeltoestel met de daarbij behorende speeltoestel accessoires.

blue rabbit penthouse

Voordelen van een speeltoestel in je eigen tuin in Dinteloord plaatsen

Speeltoestel kopen?

Wil je een speeltoestel kopen voor je tuin in Dinteloord? Kijk dan rustig rond in onze webshop en bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van een speeltoestel in jee tuin. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor ieder formaat en iedere prijsklasse wel een passend speeltoestel te vinden is. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel / showtuin, hier vindt je voorbeelden en kunnen we alle vragen die je eventueel nog hebt beantwoorden.

De populairste speeltoestellen op dit moment:

Speeltoestel blue rabbit kiosk met schommelaanbouw

Speeltoestel Kiosk
met schommelaanbouw en glijbaan

Speeltoestel blue rabbit beach hut met schommelaanbouw

Speeltoren Blue rabbit Beach hut 
met schommelaanbouw en glijbaan

Urenlang speelplezier gegarandeerd

Onze houten speeltoestellen worden geleverd als bouwpakket. Deze bouwpakketten bestaan uit een houtpakket van geïmpregneerd tuinhout + de benodigde montage materialen en speelaccessoires. Deze speeltoestel bouwpakketten worden geleverd met duidelijke opbouwbeschrijving waardoor ze gemakkelijk zelf in de tuin te plaatsen zijn. En door de keuze van geïmpregneerd tuinhout hebben ze een goede basisbehandeling voor buiten waardoor je gegarandeerd bent voor urenlang speelplezier voor vele jaren.

Aanraders voor speeltoestel accessoires

Verrekijker voor speeltoestel

Een grote verrekijker voor montage op het klimtoestel. Kijk, zoek en ontdek. Prikkel de fantasie van de kinderen met leuke accessoires.

Stuurwiel voor speeltoestel

Is iedereen aan boord? Een stuurwiel aan het klimtoestel is een hit voor kleine en grotere kinderen. 

Blue rabbit wall met klimstenen

Gek op klimmen? De Blue rabbit Wall module met klimstenen kun je monteren aan ieder blue rabbit speeltoestel.

Blue rabbit wall met klimtouw

Een andere geliefde variant: de Blue rabbit Ramp met klimtouw. Ook deze module kun je monteren aan ieder speeltoestel van blue rabbit.

Ben je zelf niet zo handig? Dan kunnen wij het speeltoestel ook voor je plaatsen. Zowel voor bezorging als plaatsing is dit mogelijk in o.a. onderstaande plaatsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven