Showmodel uitverkoop >>

Klimop schutting

Wat wordt bedoelt met een klimop schutting?? Denk dan bijvoorbeeld aan een schutting met klimop of een andere mooie klimplant in die in de tuin groeit. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van palen met draadschermen ertussen. Draadschermen zijn gaasmatten met een houten kader eromheen. Dat houten kader geeft een luxe uitstraling en is gemakkelijk te bevestigen tussen bijvoorbeeld houten palen maar kan ook tussen betonpalen gemonteerd worden.

Waarom kiezen voor een klimop schutting

Waarom kiezen voor een kant en klare klimop schutting? Voor veel mensen is de belangrijkste reden om voor een klimop te kiezen het feit dat de haag winterhard is en het hele jaar groen blijft. Zo heb je nooit last van inkijk in de winter en het hele jaar door geniet je van een groene kant en klare haag in je tuin. Uiteraard kun je andere klimplanten ook laten groeien als schutting maar bedenk wel dat de meeste klimplanten niet winter groen zijn. Dan heb je in de winter wel inkijk in je tuin.

Wat zijn de voordelen van een klimop schutting?

Er zijn een aantal voordelen om te kiezen voor een klimop schutting, we noemen er een aantal voor je:

  • Een relatief goedkope manier om een mooie schutting te maken
  • Hedera is een snelgroeiende klimplant die ook nog een in de winter groen blijft.
  • Een klimop schutting afwisselen met houten schutting geeft een mooi contrast in je tuin
  • Een klimop schutting heeft weinig onderhoud nodig, je moet alleen de klimop snoeien om dezen niet te groot te laten groeien.
  • Een klimop schutting geeft een speels effect in je tuin
  • Een klimop schutting is ook nog eens een millieu bewuste keuze. Ze dragen bij aan het leefgebied van vogels en insecten.

Verschillende combinaties voor een klimop schutting

Er zijn verschillende combinaties te bedenken voor een klimop schutting. Je kunt een schutting maken met alleen klimop zodat deze helemaal groen is wanneer hij dicht gegroeid is, maar je kunt ook bedenken dat een afwisseling van hout en klimop een speels effect kan geven in je tuin. Hieronder een aantal voorbeelden van klimop in je schutting. Vraag gerust naar nog meer mogelijkheden als jouw ideale klimop schutting er niet tussenstaat.

Een klimop schutting laten plaatsen

Wil jij graag klimop verwerken in jouw nieuwe schutting? Wij helpen graag bij het realiseren van deze wens. Ondanks dat wij de klimop zelf niet verkopen kunnen wij wel helpen met het creëeren van de basis hiervoor. Wil jij een klimop schutting in jouw tuin laten plaatsen? Dit is uiteraard mogelijk. Laat ons weten welke klimop schutting jouw voorkeur heeft en wij brengen vrijblijvende een passende offerte uit. Ook kunnen we meedenken in mogelijkheden.

De woonplaatsen waar wij klimop schutting kunnen plaatsen

Wij zijn een bedrijf dat regionaal werkt. etc. Dit betekend dat wij de plaatsing van de schutting kunnen wij o.a. verzorgen in de volgende woonplaatsen:
Staat jouw woonplaats er niet bij, neem dan even contact met ons op en je hoort gelijk of het mogelijk is om in jouw woonplaats een schutting te plaatsen.

Een vrijblijvende offerte voor je klimop schutting

Geef ons je wensen door en je krijgt altijd vrijblijvend en kosteloos een offerte, neem contact met ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven