Showmodel uitverkoop >>

Schutting met zwarte schermen, douglas palen en draadmatten

Op de foto hieronder zie je de zwarte schermen in combinatie met het douglas palen waarbij er afgewisseld wordt met draadmatten

zwarte schermen met douglas palen en gaasmatten
zwarte schermen douglas palen gaasmatten

Deze zeer mooie schutting is gemaakt van stoere douglas palen met daartussen zwart gespoten tuinschermen afgewisseld met draadmatten.  Deze combinatie van materialen geeft een zeer open uitstraling die past in iedere tuinstijl.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Paal Douglas geschaafd 11x11cm lengte 300cm
  • Tuinscherm Stuttgart zwart gespoten
  • Draadmatten 180x90cm
  • Draadmat klemmen
  • L-beslag voor houten palen
  • Sneldrogend beton kant en klaar

Deze moderne maar toch ook landelijke schutting is een  combinatie van een houten tuinscherm wat zwart gespoten is met de draadmatten ertussen. Deze draadmatten worden met de speciale draadmat klemmen vastgezet  aan de douglas palen. Dit geeft een zeer open uitstraling. De draadmatten kun je natuurlijk laten begroeien met klimplanten waardoor de privacy beter wordt en het een schutting wordt die niet misstaat in elke tuinstijl. De warme roze kleur van de douglas palen benadrukken nog extra het zwart van de schermen en groen van de met klimplanten begroeide draadmatten. Plaats de douglas palen in het snelbeton en de schutting staat zeer stevig.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons laten plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven