Showmodel uitverkoop >>

Tuinhout in Roosendaal

Tuinhout in Roosendaal

Voor tuinhout in de regio Roosendaal moet u bij Tuinhoutspecialist A3 Martens in Heerle zijn, slechts een paar minuten van Roosendaal vandaan.
Een groot assortiment Tuinhout zoals palen, planken, ribben, rabat, veel uit voorraad leverbaar.

Groot assortiment

Tuinhoutspecialist A3 Martens heeft een uitgebreid assortiment, alles voor in uw tuin. Tuinhout geimpregneerd, maar ook Douglas en Red class wood behoort tot de mogelijkheden. Heeft u tuinhout nodig in de regio Roosendaal? Zoek niet verder! U bent aan het juiste adres.  Wij bezorgen uw tuinhout tot aan de deur in de regio Roosendaal. Vele klanten zijn u al voor gegaan! 

Ook voor overkappingen en blokhutten kunt u bij Tuinhout specialist A3 Martens terecht. Heeft u geen zin om zelf aan het werk te gaan om bijvoorbeeld een blokhut in uw tuin te monteren? Geen probleem, wij kunnen deze voor u monteren. Vraag naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon langs in onze winkel in Heerle, slechts een paar minuten van Roosendaal rijden.

blokhutprieel konstantin geimpregneerd
draadschermen afbouwscherm antraciet beton

Ruime keuze

Tevens hebben we een ruime keuze in schuttingen, hekwerk, hout-beton systeem. Alles om een mooie erf-afscheiding te maken in uw tuin in de regio van Roosendaal. Het plaatsen van uw schutting is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

schutting antraciet gecoat beton zweeds rabat douglas
Winkelwagen
Scroll naar boven