Showmodel uitverkoop >>

Schutting Red class Wood

Een schutting van Red class Wood wordt steeds populairder. Red class Wood is een goed alternatief voor Douglas hout.  Het heeft wel de duurzaamheid, kleur en uitstraling van Douglas maar is voordeliger.

Verschillende combinaties voor een schutting van Red class Wood

Een schutting met Red class Wood kun je uit verschillende onderdelen opbouwen. Er zijn kant en klare tuinschermen te krijgen om te combineren met betonpalen en betonplaten. Draadschermen zijn ook in Red classWood te krijgen, deze kun je mooi combineren met schermen om een groen effect te geven in je tuin. Maar er zijn ook losse planken of potdekselplanken om een volledige mooie schutting van Red class Wood te maken. Uiteraard zijn er ook Red class Wood poorten met stalen frame verkrijgbaar in verschillende breedte maten om je schutting helemaal compleet te maken. Hieronder een paar voorbeelden:

poort met stalen frame tussen betonpalen

Red class Wood schutting met bijpassende poort en antraciet betonpalen en betonplaten

RCW draadscherm met wit beton

Red class Wood schutting met bijpassend draadscherm en witte betonpalen en betonplaten

RCW schutting met wit beton

Red class Wood schutting met witte betonpalen en betonplaten 

RCW schutting met motief platen antraciet

Red class Wood schutting met antraciet betonpalen en motief betonplaten

Het verschil tussen Red class Wood en Douglas

Red Class hout is perfect voor iedereen die houdt van de uitstraling en de voordelen van douglas hout. Red Class Wood heeft veel overeenkomsten met met douglas. Er zijn natuurlijk ook verschillen, zoals de manier waarop het hout behandeld wordt. Red Class Wood behandelen wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het nog duurzamer wordt en dus langer meegaat. Dit wordt gedaan op een ecologische manier, wat de houtsoort net zo duurzaam maakt als douglas hout. Naast de impregnatie van het Red Class Wood wordt geïmpregneerd maar het hout wordt ook kunstmatig gedroogd. Een nadeel van douglas hout is dat het krimpt en uitzet. Er kunnen dan scheuren voorkomen in het hout. Dit wilt je  natuurlijk het liefst niet. Met Red Class Wood is dat beter te voorkomen. Door het kunstmatige drogen wordt het hout vormvaster en zal het hout minder krimpen en uitzetten. 

Wat zijn de voordelen van een schutting van Red class Wood

  • Red class wood is goedkoper dan douglas
  • De uitstraling en kleur zijn bijna hetzelfde als douglas
  • De duurzaamheid is hetzelfde als douglas
  • Red class Wood krimpt minder en zet minder uit, het blijft dus langer mooi
  • Er is geen harsvorming, dus geen lelijke plekken op je kleren

Waarom kiezen voor een schutting van Red class Wood?

Red Class Wood wordt veel vergeleken met Douglas hout. Dit komt omdat ze bijna dezelfde kleur en uitstraling hebben. Alleen een expert zal het verschil met het blote oog kunnen zien. Een voordeel van Red Class Wood is dat deze houtsoort gedroogd en geschaafd is waardoor het een strakke, gladde uitstraling heeft. Het hout blijft beter  vormvast waardoor planken van Red Class Wood rechter blijven en makkelijker te verwerken zijn. Duurzaamheid is een voordeel die douglas en Red Class Wood met elkaar delen. Tot slot hoef je je bij Red Class Wood schuttingen geen zorgen te maken over hars in je kleding als je even tegen de schutting hebt geleund, omdat dit hout geen harsvorming heeft.

Een Red class Wood schutting laten plaatsen

Wil jij een Red class Wood schutting in jouw tuin laten plaatsen? Dit is uiteraard mogelijk, wij plaatsen ook Red class Wood schuttingen met bijpassende poorten. Laat ons weten voor welke Red class Wood schutting je kiest en je krijgt vrijblijvend en kosteloos een offerte van ons. 

De woonplaatsen waar wij Red class Wood schutting plaatsen

Wij zijn een bedrijf dat regionaal werkt. etc. Dit betekend dat wij de plaatsing van de schutting kunnen wij o.a. verzorgen in de volgende woonplaatsen:
Staat jouw woonplaats er niet bij, neem dan even contact met ons op en je hoort gelijk of het mogelijk is om in jouw woonplaats een schutting te plaatsen.

Vraag vrijblijvend een offerte voor je Red class Wood schutting

Geef je wensen door en je krijgt altijd kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons

Winkelwagen
Scroll naar boven