Showmodel uitverkoop >>

Houten garages en carports

Ben je op zoek naar een houten garage?

De meest voordehand liggende en ook de meest voorkomende functie van een houten garage is om je auto veilig en droog te parkeren. Je auto wordt dan beschermd tegen bijvoorbeeld de zon, vogelpoep, hagel en rondzwevend vuil. Bijkomend voordeel is dat je auto achter slot en grendel staat waardoor diefstal nog moeilijker is en ook dieren zoals marters en katten niet snel bij de auto kunnen komen. En wat dacht je van het voordeel voor jou? Je kunt altijd droog in- en uitstappen en in de winter kun je langer in bed blijven liggen. Je hoeft namelijk niet meer eerder op te staan om de autoruiten te krabben!

Het is ook mogelijk om een dubbele garage van hout te plaatsen. Zo kunnen jij en je partner de auto veilig parkeren of heb je nog ruimte over voor bijvoorbeeld een werkplaats, de opslag van een extra set autobanden of het opbergen van andere spullen.

Wat is een carport?

Een carport is eigenlijk een soort overkapping voor je auto en heeft dan ook de juiste afmetingen voor een auto. Het dak van een carport beschermt jouw auto tegen weersinvloeden, zoals regen en zon, en tegen bijvoorbeeld vogelpoep. Hierdoor blijft je auto langer schoon dan wanneer deze in de buitenlucht staat en raakt de lak minder snel beschadigd.

In vergelijking met een garage heeft een carport geen wanden, waarbij een garage dit wel heeft. Een carport is dan ook gemakkelijker op te zetten dan een garage.

Hoef je niet meer na te denken of je een garage of carport wilt? Je weet het al zeker dat je een carport wilt, kijk dan hier naar onze houten carports.

Wat zijn de voor- en nadelen van een carport?

Wat zijn de voor- en nadelen van een garage

Een garage voor een of twee auto's kopen?

Waaruit kun je kiezen? Houten garages zijn er in verschillende modellen, voor een of twee auto’s. Er zijn modellen met extra bergruimte of zelfs een carport eraan vast. Onze houten garages zijn gemaakt van onbehandeld geschaafd vurenhout en worden als compleet bouwpakket geleverd. Incusief montagehandleiding en alle bevestigingsmaterialen, zodat het monteren ervan een eenvoudige klus wordt.

Welke dakbedekking voor houten garage's

Garage’s worden standaard zonder dakbedekking geleverd, je kunt zelf kiezen welke dakbedekking je wilt

  • Dakshingels in verschillende kleuren
  • Aqua- of Easypanplaten in terracotta of zwart
  • Dakpanplaten in terracotta of zwart

Zo kun je je eigen garage zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen die passen bij jouw persoonlijke smaak.

Welke carport zou je kiezen?

Een houten carport is een mooie aanvulling voor je tuin. Je kunt deze niet alleen gebruiken als bescherming voor je auto maar ook als overkapping als je een feestje hebt met vrienden of famlie. Houten carports zijn verkrijgbaar in geimpregneerd grenenhout of fijn bezaagd douglas. Carports van hout worden geleverd als bouwpakket compleet met bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. 

Carport enkel geimpregneerd grenen
Inclusief kunststof dakplaten

Carport dubbel geimpregneerd grenen
Inclusief kunststof dakplaten

Carport Zadeldak
geimpregneerd grenen

Wil je meer informatie over onze houten garages en carports?

Wil je meer informatie over onze houten garages en carports? Om alle mogelijkheden te bespreken kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ons ook bezoeken in onze showroom / showtuin te Heerle NB. Een klein Brabants dorpje naast Roosendaal. Er ligt een gratis catalogus voor je klaar en wij kunnen je van alle informatie voorzien om tot een goede keuze te kunnen komen. Wij maken kosteloos en geheel vrijblijvend een complete offerte voor je.

gratis catalogus garage
Winkelwagen
Scroll naar boven