Geïmpregneerd tuinhout

Waarom geimpregneerd tuinhout?

Wilt u geïmpregneerd tuinhout gebruiken voor uw tuin dan bent u bij A3 Martens op de juiste plaats. Een uitgebreid assortiment tuinhout waarvan veel uit voorraad leverbaar is. Waarom zou u geïmpregneerd tuinhout gebruiken: 

  • Doordat het tuinhout geïmpregneerd is heeft het een langere levensduur dan onbehandeld hout. Onbehandeld hout moet u eerst zelf behandelen met bijvoorbeeld beits om een langere levensduur te krijgen. 
  • Geïmpregneerd tuinhout staat mooi tussen de planten in uw tuin. Door de groenige kleur gaat het mooi op tussen het groen van de planten
  • Het impregneermiddel wat is gebruikt is niet gevaarlijk voor mens en dier
  • Geïmpregneerd hout is makkelijk te beitsen of verven in iedere gewenste kleur. Bij A3 Martens hebben we een uitgebreide keuze in transparante beits of dekkende kleuren speciaal voor geïmpregneerd tuinhout. 

Groot aanbod in geimpregneerd tuinhout!

Bij A3 Martens hebben we een groot aanbod aan geïmpregneerd tuinhout. Het aanbod bestaat uit verschillen maten en kunnen gebruikt worden voor heel veel verschillende projecten in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een DIY project pergola of bloembak. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bestellen van geimpregneerd tuinhout

U kunt simpel via onze webshop het benodigde hout bestellen. Heeft u en project in gedachten maar u weet nog niet wat u precies daardoor nodig heeft. Kom gerust langs en wij helpen u persoonlijk met uitrekenen van het benodigde hout. We maken vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u en u weet direct wat de mogelijkheden zijn.

Bezorgen van geimpregneerd tuinhout

Uw bestelling van geïmpregneerd hout wordt – op een vooraf afgesproken dag tegen een vooraf vastgesteld bedrag – door onze chauffeur met de vrachtauto tot aan uw deur bezorgt. De chauffeur lost het met de kraan naast de vrachtauto. Zorg dus voor voldoende mankracht om uw materialen in uw tuin te leggen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie over een product of dienst van A3 Martens, neem contact met ons op of kom even langs voor een persoonlijk gesprek. Wij staan voor u klaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven