Showmodel uitverkoop >>

Houten overkappingen met plat dak

Een houten overkapping, een sfeermaker in jouw tuin!

Een houten overkapping met plat dak is een belangrijke sfeermaker in je tuin. Het maakt je tuin helemaal af en biedt je de mogelijkheid om gedurende het hele jaar te genieten van het buitenleven. Tijdens de warme zomerdagen geniet je van de schaduw en wanneer het regent zit je lekker droog. 

Welke overkappingen van hout zijn er met plat dak?

De naam zegt het al: deze overkappingen hebben een plat dak, maar bij een houten overkapping met plat dak zijn vele opties mogelijk. Ze hebben een ding met elkaar gemeen: het zijn allemaal bouwpakketten. Maar hier kun je wel onderscheidt in maken, er zijn namenlijk bouwpakketten waarvan je het hout nog zelf op maat moet zagen. Voor de handige Doe-het-Zelver is dit geen enkel probleem. Er wordt altijd een montagehandleiding met zaagschema meegeleverd. Het grote voordeel van deze DHZ pakketten is dat ze altijd zeer voordelig zijn geprijsd.

Heb je geen zin in het extra werk? Dan zijn er ook houten overkappingen waarvan alles is voorbewerkt. Je kunt deze zo monteren in je tuin. Kijk dan hier bij onze modulaire overkappingen met plat dak.

Overkappingen met plat dak worden in zoveel maten aangeboden, dat er voor elke tuin een perfect buitenverblijf is. De overkappingen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, zoals Vuren geimpregneerd, Douglas of Red class Wood. Elke houtsoort zorgt voor een landelijk uitstraling van het buitenverblijf.

DHZ Overkapping Rijssen douglas zwart FB
DHZ Overkapping Zoutelande Red class Wood

Welke dakbedekking voor overkappingen met plat dak?

Één van de belangrijkste onderdelen bij het bouwen van een overkapping is het dak. ALs dit niet goed gebeurd zal je overkapping namelijk niet waterdicht zijn. En niemand zit te wachten op een overkapping die lekt! Let dus goed op welke materialen u kiest voor het bedekken van je dak.

Overkappingen met plat dak worden meestal standaard zonder dakbedekking geleverd. Ons advies is om altijd EPDM folie mee te bestellen! Dit wordt op maat van je dak geleverd, zodat je geen overtollig materiaal krijgt. Met de bijbehorende EPDM contactlijm in een spuitbus is het vrij eenvoudig om de EPDM folie aan te brengen.

Waarom een aluminium daktrim gebruiken?

Een aluminium daktrim op een plat dak overkapping is niet alleen mooi voor de afwerking. Het zorgt er ook voor dat je dak langer meegaat. Door aluminium daktrimmen aan te brengen zorgt je ervoor dat de weersinvloeden minder invloed hebben op het dak waardoor de levensduur aanzienlijk kan worden verlengt. De EPDM folie blijft beter liggen op het dak doordat de daktrimmen deze EPDM folie vasthoudt. Aluminium daktrimmen zijn verkrijgbaar in een blanke uitvoering en antraciet kleurig. Met de bijpassende aluminium daktrimhoeken maak je het dak van de overkapping helemaal af.

Hoe kan het regenwater van mijn dak af?

Hoe kan het regenwater van het dak van je overkapping af? Je moet er altijd voor zorgen dat je dak van de overkapping een afschot heeft voor het regenwater. We hebben speciaal daarvoor bedoelde stadsdoorvoeren in ons assortiment. Deze zijn uitermate geschikt om bij een EPDM dak te gebruiken. Het regenwater kan danop een makkelijke manier van je dak af lopen. Zet er een mooie regenton onder en je kan gelijk je planten water geven.

Alles over een DHZ Overkapping van hout met plat dak

Je wilt een overkapping van hout aanschaffen en je bent een redelijke handige Doe-het-Zelver? Dan is een DHZ overkapping met plat dak een uitstekende keuze! Er zijn een aantal pluspunten met de aanschaf van deze overkapping:

overkaping maaseik zwart
overkapping holten zwart
overkapping nijverdal

Wil je nog meer weten over een DHZ overkapping met plat dak?

Lijkt een DHZ overkapping met plat dak een goede keuze voor jouw? Ben jij die handige Doe-het-Zelver die geen probleem heeft met wat extra werk? Wil je weten wat de mogelijkheden allemaal zijn voor een houten DHZ overkapping met plat dak? Klik dan op ondestaande link en ontdek de mogelijkheden.

Houten overkapping met plat dak modulair

Ben je op zoek naar een luxe overkapping van A-kwaliteit geschaafd douglas hout? Prachtige overkappingen met staanders van 14.5×14.5cm compleet geleverd als bouwpakket waarbij al het hout is voorbewerkt.  Door de meegeleverde montagehandleiding is het monteren van deze mooie overkappingen een fluitje van een cent.

Onze modulaire overkappingen met plat dak wordt inclusief de dakbedekking geleverd. Deze dakbekking bestaat uit EPDM folie met speciaal daarvoor bedoelde EPDM contactlijm in een spuitbus. Bestel wel iets meer spuitbussen lijm, wij adviseren namelijk om altijd aan twee zijden in te spuiten alvorens de EPDM folie te plakken.

Deze fantastisch mooie overkappingen kun je volledig zelf samenstellen. Op onze website staan slechts voorbeelden vermeld. Je kunt alles zelf bepalen, zoals de wanden, ramen en deuren, kleur van de wanden en de afmeting uiteraard ook. Doordat deze overkappingen als modules besteld kunnen worden, kun je de breedte volledig zelf bepalen. Tevens zijn deze houten overkappingen in twee diepte maten verkrijgbaar.

Oslo XL type 3 zwart
Oslo L type 8 blank
overkapping met schuur oslo

Wat zijn de pluspunten van deze modulaire houten overkappingen?

Stel je voor: een buitenruimte die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Ontdek de voordelen van een modulaire overkapping die je volledig kunt aanpassen aan jouw behoeften. Je kunt de modules eenvoudig toevoegen, verwijderen of verplaatsen om de ruimte aan te passen aan verschillende doeleinden of seizoenen.

Ben je geïnteresseerd in onze houten overkapping met plat dak modulair?

Ben je geïnteresseerd in onze modulaire overkappingen met pat dak? Klik dan op onderstaand link om alle mogelijkheden te ontdekken. Heb je nog vragen of wil je advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom / showtuin.

Wil je meer informatie?

Je kunt altijd telefonisch of per email contact opnemen met ons

Natuurlijk kun je ons ook bezoeken, wij zitten in Heerle. Een klein dorp in Noord  Brabant., tussen Roosendaal en Bergen op Zoom

Winkelwagen
Scroll naar boven