Blokhut met overkapping voor je tuin in Zevenbergen

Ben je op zoek naar een blokhut met overkapping voor je tuin in Zevenbergen? Bij onze tuinhoutspecialist A3Martens te Heerle (Roosendaal) ben je aan het juiste adres. Wij zijn al 25 jaar de specialist voor de tuin als het gaat om blokhutten, tuinhuizen, schutting en tuinhout.

Soorten blokhutten met overkapping voor je tuin in Zevenbergen

Er zijn verschillende mogelijkheden en modellen voor een blokhut met overkapping. Onderstaand een paar voorbeelden hievan. Kijk verder op onze website voor alle modellen die mogelijk zijn voor een blokhut met overkapping.

Blokhut met overkapping aan de voorzijde van de blokhut, ook wel veranda genoemd.

Blokhut met overkapping voorzien van plat dak. De berging heeft een dubbele deur

Blokhut hoekmodel met overkapping. Hoekmodellen zijn zeer ruimtebesparend in je tuin

Afmetingen voor de blokhut met overkapping

Er zijn heel veel afmetingen te krijgen voor een blokhut met overkapping. Voor de kleine of juist hele grote tuin. Met een grote berging en kleine overkapping of juist andersom. Een kleine berging met veel ruimte onder de overkapping.  Blokhutten met overkapping zijn ook in verschillende houtdiktes te krijgen.

De voordelen van een blokhut met overkapping in Zevenbergen

Een blokhut met overkapping kan op vele manieren gebruikt worden, een comfortabele plek om  te loungen, een ruimte om buiten te eten of voor gezellige familiefeesten en barbecues. Een blokhut met overkapping biedt ook een gezellige en veilige plek voor kinderen om in te spelen, het beschermt ze tegen de regen en hen in staat stelt toch buiten te spelen in plaats van achter de tv te zitten. En ten slotte is het veel leuker om ‘s ochtends van uw koffie of thee te genieten terwijl u buiten ontspant; een blokhut met overkapping is dus een waardevolle aanvulling op je tuin.

  • Alles onder een dak: je hebt slecht 1 fundering (ondergrond) nodig om beide te kunnen plaatsen
  • Ruimtebesparend: een blokhut met overkapping werkt ruimtebesparend in je tuin
  • Alles bij de hand: je hebt al je tuinspullen bij de hand, zoals je kussens voor je loungebank.
  • Meer ruimte voor gezelligheid: sommige modellen lenen zich uitstekend om als ontbijtruimte te gebruiken

Kleuren voor de blokhut met overkapping

Alle blokhutten met een overkapping worden in onbehandeld vurenhout geleverd. Je zult deze dus moeten behandelen om de levensduur te verlengen. Een goede optie is om de blokhut met overkapping te laten impregneren door de leverancier. Hierin zijn de onderstaande kleuren mogelijk:

Groen geimpregneerd
Bruin geimpregneerd
Zilvergrijs geimpregneerd
Red class wood geimpregneerd
honing geel geimpregneerd

Impregneren van een blokhut met overkapping beschermt het hout tegen water, schimmel en houtrot. Dit betekend niet dat het volledig onderhoudsvrij is. Impregneren geeft een voorbehandeling en geeft een basisbescherming. Om de blokhut met overkapping goed te onderhouden raden we wel aan het hout regelmatig te behandelen met een beits of verf. Wij hebben een groot assortiment transparante beitsen en dekkende beitsen in ons assortiment van of hele mooie matte beits van Moosefarg, zodat er altijd wel een kleur is te krijgen die bij je blokhut met overkapping past. Kom kijken in onze winkel, we hebben mooie kleurstalen van alle mogelijkheden.

Zelf een blokhut met overkapping plaatsen in Zevenbergen

Het plaatsen van een blokhut kun je uiteraard zelf uitvoeren, maar zorg wel voor de juiste voorbereidingen. Blokhutten dienen op een vlakke, waterpas bestrating te worden geplaatst. Denk ook aan eventuele vergunningen die eventueel moeten worden aangevraagd voordat u een blokhut mag plaatsen. Alle blokhutten worden met een volledige montagehandleiding en bevestigingsmateriaal geleverd, zodat u meteen aan de slag kan. Volg nauwkeurig alle instructies die in de montagehandleiding vermeld staan om de blokhut op de juiste manier op te bouwen en je zal jarenlang plezier ervan hebben.

Een blokhut met overkapping laten plaatsen in Zevenbergen

Als je zelf niet aan de slag wilt of kunt met het opbouwen van je blokhut, kunnen wij dit volledig voor je verzorgen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit op de juiste wijze voor je te doen. Je hebt er geen omkijken meer naar. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Zijn er nog vragen of zoek je meer informatie over blokhutten? Laat het ons weten. Wij zullen ons best doen alle vragen te beantwoorden.

We plaatsen ook blokhutten met overkapping in onderstaande plaatsen:

De gemiddelde levertijd voor deze blokhutten

De gemiddelde levertijd van een blokhut met overkapping is 1-2 weken. Als je een blokhut wilt laten impregneren voordat hij bij je thuis wordt afgeleverd moet je rekening houden met een langere levertijd. De levertijd kan dan oplopen tot ongeveer 10-12 weken. Wil je de exacte levertijd weten voor de levering van de blokhut met overkapping in Zevenbergen. Neem dan contact met ons op.

Kom langs in onze showtuin voor meer informatie

Kom vrijblijvend eens langs om in onze grote showtuin naar alle showmodellen te kijken. We hebben er altijd een aantal opgesteld staan. Je krijgt dan een beter idee hoe een blokhut met overkapping eruit ziet. We kunnen je dan persoonlijk advies geven over alle mogelijkheden die er zijn en uiteraard kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Weet je nog niet precies wat je wilt, geen probleem er ligt een gratis catalogus voor je klaar om op je gemak thuis door te bladeren.

Showtuin te Heerle NB

Kom vrijblijvend eens langs om in onze grote showtuin.

Bekijk een aantal showmodellen en krijg een beter idee hoe een blokhut met overkapping eruit ziet.

We kunnen je dan persoonlijk advies geven over alle mogelijkheden die er zijn en uiteraard kosteloos en vrijblijvend een offerte maken.

Weet je nog niet precies wat je wilt, geen probleem er ligt een gratis catalogus voor je klaar om op je gemak thuis door te bladeren.

sfeer boerderij aanzicht

Voordelen van een showroom bezoek:

Als je een bezoek brengt aan onze showtuin zullen wij je altijd persoonlijk helpen en adviseren. Uiteraard staat de koffie of thee altijd klaar. Nog een voordeeltje als je langskomt: Je krijgt gratis onze uitgebreide catalogus mee waar alle modellen van een blokhut met overkapping in staan.

Koffie of thee staan klaar
Tuindeco catalogus
Winkelwagen
Scroll naar boven