Showmodel uitverkoop >>

Draadschermen in je tuin

Draadschermen in je tuin

Wat zijn draadschermen? Draadschermen zijn verzinkte gaasmatten die in een mooi houten kader met een afmeting van  45x70mm zijn geplaatst. Deze draadschermen zijn uitermate geschikt om als erfafscheiding te gebruiken. Je kunt de draadschermen bijvoorbeeld tussen betonpalen plaatsen, als welkome afwisseling tussen de houten tuinschermen. Wil je meer privacy dan kun je draadschermen gemakkelijk laten begroeien met een mooie klimplant, zoals bijvoorbeeld Hedera of kamperfoelie. Bij A3 Martens vind u een mooi assortiment draadschermen in verschillende maatvoeringen en houtsoorten.

schutting van draadschermen
schutting van draadschermen en afbouwscherm
15x309015x3180 S02

Afmetingen

Draadschermen zijn in verschillende afmetingen te krijgen:
* 180x180cm
* 180x90cm
* 180x60cm
* 180x45cm

Houtsoorten

Draadschermen zijn ook in verschillende houtsoorten te krijgen:
* Geimpregneerd Vuren
* Douglas
* Hardhout

schutting wit beton en grenen scherm met draadschermen

Houten trellis

Voor volledig houten trellis moet u ook bij A3 Martens de Tuinhoutspecialist zijn. Hier hebben we ook een uitgebreid assortiment in. Er zijn houten trellis met en zonder kader. Houten trellis zijn er met rechte latten of diagonaal en in verschillende houtsoorten. U kunt houten trellis ook als een groene erfafscheiding plaatsen door deze tussen gewone tuinschermen in te plaatsen. U kunt houten trellis ook tegen de muur monteren en uw klimplant ertegen laten groeien.
Er zijn heel veel mogelijkheden om houten trellis in uw tuin te verwerken om mooie klimplanten te laten groeien.

Informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor draadschermen of houten trellis, neem dan contact met ons op of kom gewoon even langs in onze winkel en mooie showtuin. Wij helpen u graag en kunnen u van alle informatie voorzien.

Winkelwagen
Scroll naar boven