Douglas schutting

douglas scherm
Waarom een Douglas schutting?

Een Douglas schutting is een momenteel een heel populair product. Een Douglas schutting is gewild vanwege zijn rustieke karakter en de mooi licht oranje of roze kleur, die na verloop van tijd mooi licht grijs verkleurd. Het is een zeer geschikte houtsoort om buiten te gebruiken, vanwege zijn duurzaamheid.  Douglas schuttingen zijn verkrijgbaar  in verschillende uitvoeringen. Met heel veel planken op een tuinscherm, wat inhoudt dat je geen doorkijk hebt en dus heel veel privacy in je tuin hebt. Of met minder planken, dus meer doorkijk als er bijvoorbeeld niet zoveel mensen langs je tuin lopen.

 Douglas schermen worden ook wel 19-planks, 21-planks of 23-planks Douglas schermen genoemd.

Douglas schermen combineren met beton

Douglas schermen worden veel gecombineerd met betonpalen en betonplaten, het zogenaamde hout-beton systeem. De mooie antraciet kleur van betonpalen en betonplaten steekt mooi af tegen de licht roze kleur van het Douglas hout, hetgeen een luxe uitstraling van uw erfafscheiding geeft.  De Douglas schutting kan worden afgewerkt met een bijpassende afdeklat. Deze afdeklat heeft als bijkomend voordeel dat deze de levensduur van uw Douglas scherm verlengt.

douglas schermen
douglas rotsmotief
douglas schutting1
Bijpassende poorten

Uiteraard hebben we bij Tuinhoutspecialist A3 Martens bijpassende poorten voor de Douglas schutting. Deze poorten hebben een gegalvaniseerd stalen frame met aan weerszijden douglas planken geschroefd. Deze poorten zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten, van 90cm tot 200cm. Ook zijn bijbehorende kozijnen, plaatduimen en RVS cilinder sloten verkrijgbaar bij de Tuinhoutspecialist A3 Martens. U kunt uw schutting compleet met poort afwerken.

Informatie

Wilt u meer informatie over Douglas schutting of deze in het echt komen bekijken. Kom dan gerust langs in onze winkel met mooie showtuin waar diverse modellen zijn opgesteld. Of neem contact op. Wij helpen u graag en kunnen u van alle informatie voorzien. 

Winkelwagen
Scroll naar boven