Showmodel uitverkoop >>

Douglas schutting

Wanneer je op zoek gaat naar een schutting kom je al snel douglas houten schuttingen tegen. Dit is een waanzinnig populair houtsoort voor de tuin vanwege zijn mooie kleur, moderne uitstraling en duurzaamheidsklasse.

Douglas heeft een warme kleur, die je kan omschrijven als licht oranje, licht roze, zalmroze etc. Maar je zult tussen de foto’s ervaren dat de exacte kleur wat kan wisselen, het blijft natuurlijk een natuurproduct. De keuze uit douglas schuttingen is enorm, er zijn meer dan 100+ schutting combinaties te realiseren. Van kant en klare tuinschermen samengesteld met betonpalen of houten palen, met / zonder betonplaten, met draadschermen maar ook gemaakt van losse douglas houten tuinplanken. Hieronder laten wij diverse mogelijkheden zien en zullen wij meer uitleg geven over de mogelijkheden. Daarnaast kun je ook kiezen om langs te komen in onze showtuin voor een persoonlijk advies.

Verschillende combinaties voor de douglas tuinschutting

Er zijn zoveel verschillende combinaties te bedenken met Douglas dat we je deze niet allemaal kunnen laten zien, maar we zullen een aantal voorbeelden hieronder tonen. Staat jouw ideale douglas schutting er niet bij, neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we je verder adviseren.

Waarom kiezen voor een douglas schutting

Er zijn een aantal redenen de bedenken waarvoor je voor een douglas schutting zou kunnen kiezen, we noemen er een paar

  • Door de grote variatie in douglas schuttingen kun je altijd wel een schutting vinden die bij jouw tuin past.  
  • Douglas heeft een goede duurzaamheid waardoor je schutting lang mee gaat.
  • Douglas heeft een mooie warme uitstraling waardoor het in veel tuinstijlen toe te passen is.

Wat zijn de voordelen van een Douglas schutting

Douglas heeft een heleboel voordelen, we zullen een paar voordelen toelichten:

  • Douglas heeft een aantrekkelijke prijs
  • Douglas is in vele afmetingen te vinden
  • Douglas is eenvoudig te bewerken
  • Douglas geeft een mooie natuurlijke uitstraling in je tuin

Vergrijzing of kleurbehoud van de douglas schutting?

Een van de bekentste kenmerken van douglashout is de warme rossige kleur. De een vindt dit prachtig, voor de ander is dit geen must. Ieder houtsoort zal, indien je deze niet behandeld, natuurlijk vergrijzen in de tuin. Vindt je dit niet mooi? Dan zijn er verschillende behandelingen die wij adviseren, passend bij jouw wensen, om dit tegen te gaan.

Een douglas schutting laten plaatsen

Wil jij een douglas schutting in jouw tuin laten plaatsen? Dit is natuurlijk mogelijk, wij plaatsen ook douglas schuttingen. Laat ons weten voor welke douglas schutting jij kiest en je krijgt kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons.

De woonplaatsen waar wij een douglas schutting plaatsen

Wij zijn een bedrijf dat regionaal werkt. Dit betekend dat wij de plaatsing van de schutting kunnen verzorgen in o.a. de volgende woonplaatsen:
Staat jouw woonplaats er niet bij, neem dan even contact met ons op en je hoort gelijk of het mogelijk is om in jouw woonplaats een schutting te plaatsen

Een vrijblijvende offerte voor een douglas schutting

Geef je wensen aan ons door en je krijgt altijd vrijblijvend en kosteloos een offerte, neem contact met ons op via de telefoon, email of onderstaande knop

Winkelwagen
Scroll naar boven