Showmodel uitverkoop >>

Moderne strakke schutting van blokhutprofiel Douglas

Op de foto hieronder zie je een moderne strakke schutting van douglas blokhutprofielen, welke tegen hardhouten palen zijn geschroefd.

schutting douglas blokhutprofiel
rabat douglas

Deze schutting is gemaakt van sterke dikke blokhutprofielplanken van 28mm dik geschaafd douglas. Deze mes en groef planken zijn tegen hardhouten palen aan geschroefd, zodat je de palen niet meer ziet. Een moderne strakke schutting is het resultaat. Onderop is er een hardhouten ruwe plank gemonteerd zodat de mooie blokhutprofielen de grond niet raken. Door gebruik van het hardhout is de schutting zeer duurzaam.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Palen hardhout geschaafd 85x85cm lengte 275cm
  • Douglas Blokhutprofielplanken 28x145mm lengte 300cm
  • Plank hardhout ruw 20×150 lengte 300cm
  • Torx vlonderschroeven
  • Sneldrogend beton kant en klaar
Deze schutting is gemaakt van sterke dikke blokhutprofielplanken van 28mm dik geschaafd douglas. Deze degelijke mes en groef planken zijn tegen hardhouten palen aan geschroefd, zodat je de palen niet meer ziet. Een moderne strakke schutting is het resultaat. Onderop is er een hardhouten ruwe plank gemonteerd zodat de mooie blokhutprofielen de grond niet raken. Door gebruik van het hardhout is de schutting zeer duurzaam. Het mooie roze douglas hout zal een fraai contrast gaan geven met de groene beplanting als de tuin is aangelegd.

Als je deze schutting wilt plaatsen in jouw tuin moet je er wel rekening mee houden dat een schutting op deze manier maar een zichtzijde heeft. Aan de andere kant zie je namelijk nog de hardhouten palen. Als de buren dit niet mooi vinden kunnen ze ervoor kiezen om deze schutting ook aan hun kant te betimmeren. Uiteraard hoeft dit niet met dezelfde profielplank te zijn. Je bent vrij om een andere plank te kiezen.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons laten plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven