Schutting douglas planken verticaal

Op de foto hieronder zie je een zeer moderne strakke schutting van douglas planken in combinatie met betonpalen en platen

Schutting met verticale douglas planken
schutting met douglas verticale planken

Deze aparte maar zeer moderne schutting van douglas planken die verticaal tegen betonnen palen zijn geschroefd past bij elke tuinstijl. Het gebruik van de betonnen palen zorgt voor een schutting die zeer duurzaam is en jarenlang meegaat.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen wit/grijs
  • Betonplaten wit grijs
  • Planken Douglas geschaafd 16x140mm
  • Rib douglas ruw 50x100mm
  • RVS schroeven voor de planken
  • L-beslag voor betonpalen

Deze aparte maar zeer moderne schutting van douglas planken die verticaal tegen betonnen palen zijn geschroefd past bij elke tuinstijl. Het gebruik van de betonnen palen zorgt voor een schutting die zeer duurzaam is en jarenlang meegaat.

De combinatie van deze materialen is goed gekozen. Er is gebruik gemaakt van het duuzame betonsysteem, betonpalen met daartussen betonplaten. Er is vervolgens een frame gemaakt van douglas ribben tussen de betonpalen in. Hiertegen zijn de planken geschroefd zodat het beton niet meer zichtbaar is. Dit geeft een schutting die een natuurlijke uitstraling geeft, maar toch ook heel strak is, voor de moderne tuin. Kortom, deze schutting past in elke tuinstijl.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven