Showmodel uitverkoop >>

Schutting voortuin met douglas schermen en wit/grijs beton

Op de foto hieronder zie je een schutting in de voortuin van douglas schermen met wit/grijs beton

schutting douglas wit beton met afbouw
schutting douglas beton wit met afbouw

Mooie tuinafscheiding voor je voortuin. Deze begint bij de buren met en hoog scherm dan naar laag verloopt. Zo heb je toch nog privacy wanneer er iemand aan de voordeur staat. Deze schutting van Douglas tuinschermen en wit/grijs beton blijft verder laag tot de straatkant.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen Wit/grijs 280cm
  • Betonpalen wit/grijs 180cm
  • Betonplaten wit/grijs
  • Tuinscherm Douglas 21 planks 180x180cm
  • Tuinscherm Douglas 21 planks 180x90cm
  • Afbouwscherm Douglas 180>90x180cm
  • Afdeklat pyramide Douglas
  • Beton bevestigingsset L-beslag

Mooie tuinafscheiding voor je voortuin. Deze begint bij de buren met en hoog scherm dan naar laag verloopt. Zo heb je toch nog privacy wanneer er iemand aan de voordeur staat. Deze schutting van Douglas tuinschermen en wit/grijs beton blijft verder laag tot de straatkant.

Deze mooie schutting is van hoog naar laag geplaatst omdat deze in de voortuin is staat. Bij de voordeur heb je nog privacy van het afbouwscherm wat op 180cm hoog begint, deze loopt af naar 90cm hoog om mooi aan te sluiten op de lage schermen van ook 90cm hoog. Het zicht op straat bljft hierdoor behouden maar de erfgrens is afgezet. En je hebt geboeg privacy als er iemand bij de voordeur staat. Een mooie oplossing voor je voortuin.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven