Klimop schutting met houten palen, draadschermen en tuinschermen

Klimop schutting: Tuinschermen 15 planks geimpregneerd grenen afgewisseld met draadschermen geplaatst tussen houten palen.

draadscherm met houten palen en scherm - klimop schutting
draadschermen met tuinscherm en houten palen

Tuinschermen 15 planks geimpregneerd grenen 180x180cm afgewisseld met draadschermen met een geimpregneerd kader eromheen. Gemonteerd tussen geimpregneerde palen van 88x88mm. Een mooie schutting om klimplanten te laten groeien.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

WIl je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Paal geimpregneerd grenen 88x88mm
  • Tuinscherm 15 planks 180x180cm
  • Draadscherm geimpregneerd vuren 180x180cm
  • L- beslag RVS schermsteunen

Tuinschermen 15 planks geimpregneerd grenen 180x180cm afgewisseld met draadschermen met een geimpregneerd kader eromheen. Gemonteerd tussen geimpregneerde palen van 88x88mm. Een mooie schutting om klimplanten te laten groeien.

Meer groen in je tuin: dat wil toch iedereen. Met deze schutting kun je meer klimplanten in je tuin laten groeien om zo meer groen of bloeiende klimplanten in je tuin te hebben. Je kunt zelf bepalen hoe de verdeling van draadschermen is. Elke opstelling is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een opstelling waar je draadschermen afwisseld met houten schermen om en om. Je kunt ook kiezen voor een draadscherm met een andere afmeting. Draadschermen zijn er in verschillende afmetingen zoals: 180×180, 180×90, 180×60 en 180x45cm. Voor iedere unieke tuinafscheiding is er een opstelling te maken.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven