Showmodel uitverkoop >>

DIY Tafel pergola

Pergola boven tafel

Maak een mooie pergola met mooie stoere palen boven een eettafel. We hebben deze in verschillende houtsoorten in ons assortiment bijvoorbeeld:

  • Douglas geschaafd 11x11cm
  • Douglas ruw 12x12cm
  • Red class Wood 12x12cm
  • Geïmpregneerd grenen 12x12cm
Uiteraard heb je vrije keuze in palen waarmee je deze tafel pergola wilt maken.  Ook alle andere bevestigingsmaterialen welke je nodig hebt om een tafel pergola te maken kunnen we aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan schroeven. 

Pergola boven tafel maken

Maak zelf een pergola boven een eettafel ! We hebben een stappenplan voor je gemaakt, zodat je dit DIY project heel makkelijk zelf kunt uitvoeren. Je mag zelf bepalen van welke houtsoort je deze maakt. 

Stappenplan pergola boven tafel

Bepaal eerst hoe groot en hoog jouw pergola moet worden. Aan de hand hiervan kun je het materiaal aanschaffen. Als je niet weet wat je nodig hebt kunnen wij dit uiteraard voor je uitrekenen. We maken kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je.

De basis van je pergola

 

Heb je nog een oude tuintafel staan? Monteer er dan een pergola aan. Je creëert op deze manier een gezellige landelijke plek om lekker te eten met vrienden en familie.  Eigenlijk is het vanzelfsprekend hoe je dit moet doen, maar met onze schetsen wordt het allemaal nog duidelijker.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf hoe je van een oude eettafel een leuk nieuw project kan maken. Met onze houten palen en alle andere materialen die je nodig hebt voor jouw project, maak je een unieke tafel met pergola.

DIY pergola tafel
schets bovenkant tafel pergola
schets onderkant tafel pergola
schets bovenkant pergola tafel

Benodigdheden voor je pergola tafel

Je bent  helemaal vrij in de keuze van het materiaal voor je tafel pergola. Heb je nog een oude tuintafel van hout staan die je kunt aanvullen met een pergola heb je niet veel materiaal nodig. Alleen wat palen voor de pergola. Deze kun je bijvoorbeeld in de kopmaat 88x88mm doen om een stoer geheel te krijgen. Kijk even naar de maten van je oude houten tuintafel en pas daar de maten voor de pergola op aan. Zo krijg je een mooi geheel.

Als je een hele nieuwe tafel wilt maken kun je alles in dezelfde houtsoort doen. In elke houtsoort die wij kunnen leveren zijn er palen, planken en ribben om deze mooie tuintafel met pergola te maken.

Benodigd Materiaal

Benodigde gereedschappen

Meer informatie

Wil je meer informatie of weet je niet wat je precies nodig hebt? Kom even langs met jouw idee en wij kunnen voor je uitrekenen wat je nodig hebt. Je krijgt vrijblijvend en kosteloos een offerte zodat je jouw unieke project kan uitvoeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven