5x leuke speelhuisjes voor kinderen

Op zoek naar een houten speelhuisje? Of ben je er van plan één te kopen, maar ben je benieuwd welke er allemaal zijn? Weet je nog niet zeker of je een speelhuisje wilt aanschaffen Hieronder hebben we een aantal voordelen van onze houten speelhuisjes op een rijtje gezet. Verder laten we de 5 leukste speelhuisjes zien. Lees dus gauw verder…

Voordelen van een houten speelhuisje

  • Het prikkelt de fantasie: Zo’n huisje prikkelt de fantasie van een kind enorm! Je kind verzint elke keer nieuwe spelletjes, samen met vriendjes en vriendinnetjes,  Superleuk en sociaal zo’n speelhuis dus!
  • Het is weerbestendig: Onze speelhuisjes zijn ontworpen om buitenshuis te worden geplaatst. Ze zijn van onbehandeld vurenhout gemaakt en kun je gemakkelijk in allerlei vrolijke kleuren verven. Kijk maar een bij ons assortiment beitsen en combineer deze kleuren naar hartelust. We hebben hele mooie kleuren Matte dekkende beits van Moose farg. Laat je fantasie maar komen!
  • Het is veilig: In een speelhuisje kunnen kinderen veilig spelen. Ze kunnen er niet af vallen of zich bezeren. Een speelhuisje is van zeer degelijk hout gemaakt waardoor kinderen hier veilig in kunnen spelen
  • Het stimuleert het zelfvertrouwen: Je geeft jouw kind onafhankelijkheid maar ook verantwoordelijkheid. Dat allemaal omdat je ze in staat stelt om dingen zelf te doen en te laten ontdekken. Ze kunnen zelf beginnen met spelen en ze kunnen zelf de regels bepalen. Kortom ze zijn zelf verantwoordelijk voor het spel, met als eindresultaat, meer zelfvertrouwen!
  • Het is gezond: Wanneer een kind met een speelhuisje speelt, is het zowel geestelijk als lichamelijk bezig. Het lekker buiten spelen is immers veel gezonder dan zitten achter een tv of computerscherm.
  • Heerlijk slapen na een dag spelen: Kinderen verbruiken heel veel energie met het buitenspelen in een speelhuisje. Want naast alle beweging zijn die kleine hersentjes ook volop aan het bewegen. Een speelhuisje nodigt namelijk uit tot allerlei fantasieen. Vadertje en moedertje spelen, of misschien maken ze een winkeltje van het speelhuis. En na een dag volop in beweging zullen de kinderen heerlijk slapen. En dat allemaal om weer volop op te laden voor een nieuwe speeldag.
  • Makkelijk in elkaar te zetten: Over het algemeen is de montage van speelhuisjes vrij eenvoudig. Vergeet ook niet dat als het huisje eenmaal is gemonteerd, dit vanaf dat moment altijd kan worden gebruikt. Maak je dus niet teveel zorgen, het valt best mee! Afhankelijk van het model kan een tuinhuisje uit één of meerdere stukken bestaan. Als je gewoon netjes de instructies volgt, ben je zo klaar.

De top 5 van leukste speelhuisjes

Speelhuisje Aladin: Een lief klein speelhuisje met een eigen veranda. Heerlijk om te spelen.

Speelhuisje Assepoester:  Een apart model speelhuisje met een extra verdiepingsvloer

Speelhuisje Lola: Lief speelhuisje met een leuk schuin dak en bloembakjes

Speelhuis Voldemort: Een speelhuisje op palen, wat is er nu leuker? 

Speelhuisje Marii: Een groot model speelhuisje met heel veel ruimte

Nog meer modellen speelhuisjes

Staat jouw ideale speelhuisje er nog niet bij. Wees gerust, we hebben nog meer modellen in ons assortiment. Bekijk eens al onze speelhuisjes.  Speelhuisjes zijn er in een heleboel uitvoeringen en prijsklassen. Voor ieder kind een perfect speelhuisje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven