Showmodel uitverkoop >>

Wat kost een schutting plaatsen?

Iedereen wilt natuurlijk genieten van de privacy van de eigen voor- of achtertuin, of dit nu bij een bestaande- of nieuwbouwwoning is. Heb je wel eens nagedacht over schuttingen plaatsen?  Een betonnen tuinafscheiding of houten schutting laten plaatsen is tegenwoordig niet meer weg te denken Heb je een mooie schutting uitgekozen maar deze moet nog wel geplaatst worden? Omdat schuttingen plaatsen een behoorlijke klus is kun je dat beter overlaten aan de expert. Wij plaatsen al jarenlang alle soorten schuttingen in de regio west brabant en een deel van zeeland.

In deze blog vertellen wij je alles over:

  • De kosten van schuttingen laten plaatsen in je voor- of achtertuin.
  • De soorten schuttingen
  • De prijs per meter inclusief de prijs voor het plaatsen van de schutting

Goedkoopste oplossing

Heb je een klein budget , maar wil je wel wat privacy in de tuin. Dan kun je eenvoudig houten palen plaatsen en planken ertegen aan te monteren. Dit kan met horizontale planken of je monteerd de planken verticaal. Een eenvoudige maar leuke oplossing voor een klein budget. Er zijn ook goedkope kant- en klare tuinschermen te krijgen. Deze monteer je gelijk tussen de houten palen en je bent klaar.

Een andere schutting voor een klein budget is een schutting met gaaspanelen. Hier kun je klimplanten tegen laten groeien waardoor je ook meer privacy krijgt in je tuin. Voordeel hiervan is dat je tuin gelijk meer groen heeft. 

douglas planken tegen houten palen

Houten palen met geimpregneerd grenen planken ertegen geschroefd 
Prijs vanaf € 70.00 per strekkende meter.
Inclusief montagekosten.
Exclusief transportkosten

schutting met houten palen en schermen

Houten palen met geimpregneerd grenen tuinschermen.
Prijs vanaf € 75.00 per strekkende meter.
Inclusief montagekosten.
Exclusief transportkosten

Hout beton schutting: veel gekozen tuinafscheiding

Zoek je een duurzamere schutting? Dan is het hout beton systeem een goede keuze. Hier zijn verschillende prijsklasses in. Het standaard hout-beton systeem is het voordeligst. Dit bestaat uit betonpalen 280cm lang, een betonplaat van 184x24cm met een tuinscherm ertussen. De houtsoort en de kleur van het beton bepalen in grote lijnen de kosten van de schutting. Kies je voor een geimpregneerd grenen tuinscherm ben je voordeliger uit dan een duurder hardhouten tuinscherm. Antraciet kleurig beton is weer duurder van wit/grijs beton.

tuinscherm geimpr.21 planks met wit-grijs beton

Tuinschermen geimpregneerd grenen, betonpalen en platen wit/grijs inclusief afdeklat en bevestigingsmateriaal.
Prijs vanaf € 99,00 per strekkende meter
Inclusief montagekosten
Exclusief transportkosten

standaard schutting geimpr.grenen met antraciet beton

Tuinschermen geimpregneerd grenen, betonpalen en platen Antraciet inclusief afdeklat en bevestigingsmateriaal.
Prijs vanaf € 105,00 per strekkende meter
Inclusief montagekosten
Exclusief transportkosten

Luxe uitvoering hout-beton systeem

Wil je een luxe en zeer duurzame schutting in je tuin? Vind je kwaliteit belangrijk? Dan is de luxe uitvoering van het hout-betonsysteem een zeer goede keuze voor een tuinafscheiding. Dit luxe hout-beton systeem bestaat uit een betonpaal 280cm lang waar twee betonplaten met een motief onderop geplaatst worden. Hierboven wordt een tuinscherm van 150cm hoog of 130cm hoog gemonteerd, afhankelijk van de hoogte van de betonplaten. Kies je voor een luxe tuinscherm in douglas hout of hardhout? Dan creer je een mooie stijlvolle tuinschutting.

schutting douglas met antraciet rotsmotief platen

Tuinschermen Douglas geschaafd, betonpalen en brede dubbele motiefplaten Antraciet inclusief afdeklat en bevestigingsmateriaal.
Prijs vanaf € 165,00 per strekkende meter
Inclusief montagekosten
Exclusief transportkosten

schutting hardhout rotsmotief beton

Tuinschermen Hardhout geschaafd, betonpalen en brede dubbele motiefplaten Antraciet inclusief afdeklat en bevestigingsmateriaal.
Prijs vanaf € 205,00 per strekkende meter
Inclusief montagekosten
Exclusief transportkosten

Wil je meer weten over de prijzen voor het plaatsen van een schutting?

De kosten voor het plaatsen van jouw schutting zijn afhankelijk van een heleboel factoren, zoals materiaalkeuze, hoeken in je tuin, misschien ook nog een bijpassende poort? Uiteraard is de lengte van je schutting alles bepalend. Heb je misschien een passtuk nodig in je schutting. Hou er dan rekening mee dat er een heel tuinscherm gerekend moet worden om een passtuk te kunnen maken. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Je krijgt deze binnen 2 dagen van ons in je mailbox. 

Weet je nog niet wat voor schutting je wilt in je tuin? Kijk dan eens bij onze schutting ideeen . Misschien zie je jouw ideale schutting erbij staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven