Showmodel uitverkoop >>

Schutting Zweeds rabat zwart gespoten tegen houten palen

Op de foto hieronder zie je zwarte zweeds rabatplanken tegen houten palen aan geschroefd

schutting zwarte potdekselplanken tegen houten palen
schutting zwarte potdekselplannen in een hoek

Mooie zwart gespoten potdekselplanken, ook wel zweeds rabatplanken genoemd, tegen hardhouten palen aan geschroefd. Dit geeft een schutting die je tuin groter doet lijken. De hardhouten palen zorgen voor een goede duurzaamheid waardoor de schutting lang blijft staan.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Palen Hardhout 85x85mm
  • Zweeds rabat planken Zwart gespoten
  • Torx schroeven voor de zweeds rabatplanken

Mooie zwart gespoten potdekselplanken, ook wel zweeds rabatplanken genoemd, tegen hardhouten palen aan geschroefd. Dit geeft een schutting die je tuin groter doet lijken. De hardhouten palen zorgen voor een goede duurzaamheid waardoor de schutting lang blijft staan.

Deze schutting is een typisch voorbeeld hoe je de tuin groter kunt doen lijken. Zwarte potdekselplanken tegen hardhouten palen aan geschroefd, zodat je de palen niet meer ziet. De diep zwarte kleur van de planken geeft een heel mooi contrast met de groene beplanting in je tuin. Hou er rekening mee dat deze schutting maar één zichtzijde heeft. Willen je buren ook genieten van deze mooie schutting? Betimmer dan deze planken aan twee zijden. Zwart heeft ook het grote voordeel dat het niet zo snel verkleurd door weersomstandigheden. Je hebt dus minder onderhoud te plegen aan deze schitterende schutting.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven