Showmodel uitverkoop >>

Schutting met zwarte zweeds rabatplanken en antraciet beton

Op de foto hieronder zie je zwarte zweeds rabat planken tussen antraciet betonpalen gemonteerd, afgewerkt met een afdeklat zwart

schutting zwarte potdekselplanken tussen beton
schutting zwarte potdekselplank tussen antr. beton

Mooie landelijke zweeds rabat planken horizontaal gemonteerd tussen betonpalen in de kleur antraciet. Deze schutting past in heel veel tuinstijlen. De zwarte kleur van de schutting steekt mooi af tegen de groene beplanting. Door gebruik van de betonnen elementen is de schutting zeer duurzaam.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen antraciet
  • Betonplaten antraciet
  • Zweeds rabat Zwart gespoten
  • Zwart gespoten afdeklat pyramide
  • Regel geimpregneerd grenen 45x70mm
  • Torx schroeven voor de zweeds rabatplanken
  • Kruiskop schroeven 5x70mm voor de afdeklatten
  • L-beslag voor betonpalen

Mooie landelijke zweeds rabat planken horizontaal gemonteerd tussen betonpalen in de kleur antraciet. Deze schutting past in heel veel tuinstijlen. De zwarte kleur van de schutting steekt mooi af tegen de groene beplanting. Door gebruik van de betonnen elementen is de schutting zeer duurzaam.

Deze mooie landelijke schutting is ongeveer 2.00mtr hoog. De zweeds rabatplanken zijn tussen de betonnen palen in geschroefd, zodat de mooie betonpalen nog goed zichtbaar zijn. Een geimpergneerde regel wordt aan de binnenkant tegen de palen gemonteerd met het L-beslag voor betonpalen. Daartegen worden de zweeds rabat planken geschroefd met Torx schroeven. Als je deze schutting gaat plaatsen moet je er rekening mee houden dat deze schutting maar één zichtzijde heeft. Wil je twee goede kanten zul je aan twee zijden moeten betimmeren.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven