Showmodel uitverkoop >>

Schutting met geimpregneerde tuinschermen en wit/grijs beton

De meest toegepaste schutting met betonpalen is deze standaard schutting met geimpregneerde tuinschermen en wit/grijs beton. Deze hout-beton schutting is de voordeligste optie maar toch zeer duurzaam en geeft een mooi afgewerkt eindresultaat. 

schutting geimpr.scherm met wit-grijd beton
schutting geimpregn. tuinscherm met wit-grijs beton

Wit/grijs beton kleur geeft een rustige sfeer aan je schutting. Gecombineerd mert de geimpregneerde tuinschermen is het een mooi afgewerkt geheel. Dee schutting past in elke tuinstijl. De tuinschermen zullen door de weersinvloeden grijs verkleuren, maar het wit/grijze beton blijft hetzelfde. Vind je het grijs verkleuren niet mooi? Geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden om dit te voorkomen of te veranderen als de tuinschermen eenmaal verkleurd zijn. 

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

WIl je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen wit/grijs
  • Betonplaten wit/grijs
  • Tuinscherm 21 planks geimpregneerd grenen
  • Afdeklat de Luxe geimpregneerd grenen
  • Kruiskop schroeven 5x70mm voor de afdeklatten
  • L-beslag voor betonpalen
Wit/grijs beton kleur geeft een rustige sfeer aan je schutting. Gecombineerd mert de geimpregneerde tuinschermen is het een mooi afgewerkt geheel. Dee schutting past in elke tuinstijl. De tuinschermen zullen door de weersinvloeden grijs verkleuren, maar het wit/grijze beton blijft hetzelfde. Vind je het grijs verkleuren niet mooi? Geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden om dit te voorkomen of te veranderen als de tuinschermen eenmaal verkleurd zijn. Neem een kijkje bij al onze verf en beitsen om vergrijsd hout weer als nieuw te krijgen

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven