Showmodel uitverkoop >>

Red class Wood tuinschermen met antraciet betonpalen met hoogteverschil

Red class Wood tuinschermen 21 planks in een mooie opstelling met antraciet palen en platen. Door het gebruik van afbouwschermen is er een leuk speels effect gegeven aan het hoogteverschil in de tuin. Deze afbouwschermen geven een mooie doorkijk maar toch genoeg privacy.

red class wood schutting met antraciet palen hoogteverschil
red class wood schutting met antraciet palen

Red class wood tuinschermen, een goed alternatief voor douglas hout. Red class wood is geimpregneerd en heeft de mooie kleur en uitstraling van douglas hout, maar een betere duurzaamheid. Na verloop van tijd zullen deze schermen mooi vergrijzen door de weersinvloeden. 

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

WIl je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen antraciet 
  • Betonplaten antraciet
  • Tuinscherm Red class Wood 21 planks
  • afdeklat pyramide red clas wood
  • Afbouwscherm Red class wood 21 planks
  • L-beslag voor betonpalen
  • Kruiskopschroeven 5×70 voor de afdeklatten

Red class wood tuinschermen, een goed alternatief voor douglas hout. Red class wood is geimpregneerd en heeft de mooie kleur en uitstraling van douglas hout, maar een betere duurzaamheid. Na verloop van tijd zullen deze schermen mooi vergrijzen door de weersinvloeden. 

Deze cominatie van materialen geeft een luxe uitstraling aan je schutting. Aansluitend aan het afbouwscherm kun je ook nog verder met lage tuinschermen, 90cm hoog, om een lage schutting te maken. Bijvoorbeeld in je voortuin. Dan blijf je goed zicht houden op de straatkant.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven