Showmodel uitverkoop >>

Douglas schutting met antraciet betonpalen in hoekopstelling

Op de foto hieronder zie je de douglas schermen in combinatie met het beton-systeem met antraciet kleurige betonpalen en platen. Afgewerkt met een luxe pyramide afdeklat douglas.

schutting douglas met antraciet beton in een hoek
schutting douglas met plantenborder

Het duurzame standaard betonsysteem bestaande uit een douglas tuinscherm met antraciet betonpalen en platen. De betonplaten zijn 24cm hoog, het tuinscherm heeft een afmeting van 180x180cm. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 200cm.

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

WIl je meer weten over deze schutting?

Deze schutting is opgebouwd uit de volgende materialen:

  • Betonpalen antraciet 
  • Betonplaten antraciet
  • Tuinscherm 21 planks douglas geschaafd
  • Afdeklat douglas pyramide
  • Kruiskop schroeven 5x70mm voor de afdeklatten
  • L-beslag voor betonpalen

Het duurzame standaard betonsysteem bestaande uit een douglas tuinscherm met antraciet betonpalen en platen. De betonplaten zijn 24cm hoog, het tuinscherm heeft een afmeting van 180x180cm. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 200cm.

Betonpalen zijn verkrijgbaar in een Hoek-model waardoor het makkelijk is om een 90 graden hoek te maken in je schutting. Deze hoekmodellen betonpaal hebben een sponning aan 2 zijden in een hoek, waardoor de betonplaat gemakkelijk in een 90 graden hoek is te monteren. 

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie voor een nieuwe schutting in je tuin? Kijk dan hier voor nog meer ideeën voor een mooie tuinafscheiding.

Denk jij eraan om deze schutting in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze schutting en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze schutting voor je berekenen. Wil je deze schutting ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Als je de schutting samen met (meerdere) buren wilt vervangen of een nieuwe schutting wilt plaatsen, kunnen we gespecificeerde offertes maken. Je weet dan precies wat jouw schutting kost. De kosten delen met je buren kan veel geld besparen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven