Showmodel uitverkoop >>

Betonmortel bij palen van je schutting: voor- en nadelen

Wel of geen betonmortel of snelbeton bij je palen van de schutting? Dat is vaak de vraag die we vaak krijgen. Het heeft voordelen om betonmortel of snelbeton bij de schuttingpalen te storten maar het heeft ook zeker nadelen. In dit blog zullen we hier verder op in gaan.

Wat is het verschil tussen betonmortel en snelbeton?

Het verschil tussen betonmortel en snelbeton is de droogtijd. Allebei zijn het kant en klare betonmortels waar alleen water bij moet. Snelbeton is na een kwartiertje hard, terwijl betonmortel na een uur pas hard wordt. Betonmortel is een stuk goedkoper dan snelbeton en prima te gebruiken bij het plaatsen van een schutting. Wil je echter dat je schuttingpaal snel vaststaat moet je snelbeton gebruiken, dan kun je na een kwartiertje verder werken met het plaatsen van je schutting.

Voor- en nadelen van betonmortel bij de palen van je schutting

Voordelen

Nadelen

Als je toch besluit om betonmortel of snelbeton bij de schuttingpalen te gebruiken adviseren wij om 1 zak van 25 kg per paal te doen. Betonmortel en snelbeton is ook een goede keuze als je de betonpoeren van bijvoorbeeld je overkapping wilt verstevigen.  Een zak betonmortel bij de betonpoer en je overkapping heeft een goede fundering.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven