Showmodel uitverkoop >>

Overkapping Douglas met berging maatwerk

Een mooi project voor een klant: Douglas overkapping met extra bergruimte. De robuuste palen van douglas hout gecombineerd met landelijke zweeds rabatplanken in douglas en zwart. Deze mooie combinatie van materialen is een plaatje om te zien.

overkapping met berging douglas
overkapping douglas met berging

Eigen ontwerp van een klant, op maat gemaakt van Douglas hout. Palen van 11x11cm in combinatie met zweeds rabatplanken voor de wanden. De achterwand van de overkapping is in een zwarte uitvoering van dezelfde zweeds rabatplanken gemaakt om een mooi contrast te geven met de roze kleur van het douglas hout. Door de berging aan de overkapping te monteren is er nog extra opbergruimte gemaakt, maar is er zo min mogelijk ruimte verlies is de tuin. 

Stap voor stap je ideale overkapping met berging

overkapping douglas palen zetten
overkapping douglas dakliggers erop en wanden erin
overkapping douglas berging klaar en dak erop

Producten op de foto

De producten die gebruikt zijn op de foto zijn de volgende:

WIl je meer weten over deze overkapping met berging?

Deze overkapping is met bovenstaande materialen opgebouwd. Uiteraard komen er nog bevestigingsmaterialen bij. Heb jij een idee voor je eigen samengestelde overkapping, maar je weet niet hoe je uit moet rekenen wat je allemaal nodig hebt? Geen probleem, laat het ons weten en wij rekenen uit wat je precies nodig hebt. Je krijgt vrijblijvend en kosteloos een offerte van ons. 

Denk jij eraan om deze overkapping in jouw tuin te laten plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze overkapping en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze overkapping voor je berekenen. Wil je deze overkapping ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Bezoek onze winkel om de mogelijkheden te bespreken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven