Showmodel uitverkoop >>

Leilinde palen plaatsen

Maak je eigen leilinde frame

Leilinde bomen of platanen geven je tuin een mooie groene uitstraling. Daarnaast beschermen leiboom planten je tegen de zon en inkijk. Veelgebruikte leiboomplanten zijn de leilinde en de plataan, welke snel groeien met veel zijtakken eraan. Hierdoor heb je met de leibomen frame binnen korte tijd een dichte begroeiing met veel privacy. Met onze paalverbinders voor ronde palen en onze ronde geïmpregneerde palen maak je snel en eenvoudig een leilinde frame.

Voorbeeld leilinde frame van ronde palen

Hoe groot je het frame voor de leilindes maakt is afhankelijk van verschillende dingen. De hoogte van je leilindes is bepalend voor de hoogte van je ronde palen. De afstand tussen de palen is afhankelijk van de breedte van je leilindes. Zorg dus dat je eerst weet wat de afmetingen van je leilindes zijn voordat je palen gaat plaatsen.

leilinde palen plaatsen

Welke moet ik op letten?

Hiernaast zie je een voorbeeld van 2 leilinde bomen met ronde palen en paalverbinders. De takken van le leilindes worden met draadspanners en  spandraad tussen de ronde palen in vastgezet.

We gaan ervan uit dat de bomen 2.0 meter boven het maaiveld de eerste vertakking hebben. Meestal hebben leilindes 4 vertakkingen en hebben ze op ongeveer 3.00 meter de laatste vertakking. 

Ze staan ongeveer 2.5 meter uit elkaar. 

Als je leilinde bomen gaat kopen let dus op de aantal vertakkingen en hoogte van de bomen.

Wil je meer informatie over leilinde frames plaatsen?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden voor het plaatsen van leilinde frames? Neem even contact met ons op of kom langs in onze showtuin. We kunnen je voorbeelden laten zien en uitrekenen wat jij nodig hebt voor jouw project.

Denk jij eraan om leilinde frames te laten plaatsen in jouw tuin?

Ben jij enthousiast geworden van deze leilinde frames en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor deze leilinde frames voor je berekenen. Wil je deze leilinde frames ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Bezoek onze showtuin om de mogelijkheden te bekijken

showtuin a3martens schuttingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven