Showmodel uitverkoop >>

Houten vlonder antislip planken geïmpregneerd grenen

De voordeligste manier om een mooie houten vlonder te maken in je tuin is met onze geïmpregneerde anti-slipplanken. Deze robuuste planken hebben een dikte van 26mm en zijn 14cm breed. Ze zijn verkrijgbaar in de lengte 300cm, 400cm en 500cm.

vlonder antislip geimpr.grenen onder overkapping met berging
Vlonder antrislip geimpr.grenen onder overkapping

Wilt u meer sfeer en gezelligheid aanbrengen in uw tuin? Dan zijn vlonders in uw tuin wellicht een goede manier om dat dat te doen. Zij ogen speels en vrolijk en ze bieden een goede en stevige ondergrond voor bijvoorbeeld een terras in de tuin. Of je maakt een mooie houten vlonder onder je overkapping. Je hebt dan gelijk een goede ondergrond om je loungeset of eettafel op te plaatsen

Produkten op de foto

De produkten op de foto zijn de volgende:

Wil je meer weten over deze vlonder?

Een houten vlonder is ideaal onder bijvoorbeeld je overkapping. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Je kunt een vlonder bijvoorbeeld iets buiten je overkapping laten doorlopen zodat je ook daar bijvoorbeeld lekker in het zonnetje kunt zitten. Of je maakt je vlonder precies op de afmeting van je overkapping. Wat je ook kiest, een houten vlonder is een mooie aanvulling op je overkapping. 

Deze vlonderplanken van geïmpregneerd grenen hebben een dikte van 26mm, ze zijn 14cm breed. Deze anti-slipplanken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes: 300cm, 400cm en 500cm. Wij adviseren deze planken op onderregels van ruw hardhout schroeven. We hebben bijvoorbeeld goedkope hardhouten paaltjes van 6x6cm hiervoor in ons assortiment. Samen met het worteldoek en onze Torx vlonderschroeven maak je al gauw een hele mooie vlonder 

Denk je eraan deze vlonder in je tuin te plaatsen?

Ben jij enthousiast geworden van deze vlonder en ben jij benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen geheel vrijblijvend de materialen voor jouw vlonder voor je berekenen. Wil je deze vlonder ook nog door ons geplaatst hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen deze montagekosten apart in de offerte vermelden.

Vul onderstaand formulier in en je krijgt de offerte kosteloos en vrijblijvend toegestuurd..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven