Schutting Roosendaal

Schutting roosendaal 

Wilt je een nieuwe schutting laten plaatsen, zoek maar niet verder. Bij Tuinhoutspecialist A3 Martens bent u aan het goede adres voor het leveren en eventueel ook laten plaatsen van uw nieuwe schutting in de omgeving van Roosendaal. Onze locatie is Heerle, slechts een paar minuten van Roosendaal. Met een enorm assortiment schuttingen en andere erfafscheidingen is er altijd wel een tuinafscheiding die bij u past. Denk aan kant en klare tuinschermen waarmee je snel en makkelijk een erfafscheiding maakt of aan het duurzame Hout-beton systeem. Voor optimale privacy is een volledig dichte erfafscheiding een goede optie, zoals rabatdelen mes en groef of zweeds rabatplanken. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren.

schutting antraciet beton met zwart potdekselplank
schutting antraciet beton met douglas zweeds rabat
schutting hardhout met flex fence
Bijpassende poorten

Uiteraard is er bij elke schutting een bijpassende poort te krijgen. Bij A3 Martens hebben we een ruim assortiment bijpassende poorten. Eventueel geheel op maat gemaakt. Deze bijpassende poorten zijn leverbaar in verschillende breedte maten en houtsoorten  zodat er altijd wel een poort is die bij uw schutting past.

Hekwerk

Bovendien hebben we naast schutting ook hekwerken en tuinhekken in ons assortiment, ook met bijpassende poorten verkrijgbaar. Voor bijvoorbeeld een mooi laag hekwerk in uw voortuin.

laag hekwerk hardhout voortuin
Natuurlijk afscheidingen

Voor de natuurliefhebber zijn er ook natuurlijke afscheidingen zoals bijvoorbeeld wilgentenen of rietmatten. Kastanjehekwek behoort ook tot de mogelijkheden. 

8x81016 P01
Montage van uw schutting

Bij Tuinhoutspecialist A3 Martens is het ook mogelijk om uw schutting en alle andere hekwerken of erfafscheidingen door ons te laten plaatsen. U heeft er geen omkijken meer naar. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor het plaatsen van uw schutting of erfafscheiding. Kom langs of neem contact met ons op.

Kortom

Voor uw schutting of erfafscheiding moet u bij A3 Martens in Heerle zijn.
Slechts een paar minuten van Roosendaal. Wij hebben een mooie showtuin waarin verschillende voorbeelden staan opgesteld. Kom gezellig langs . De koffie staat altijd klaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven