Geimpregneerde balken

Geïmpregneerde balken 

Geïmpregneerde balken zijn altijd handig. Ze kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een kippenren of hondenhok, maar ook aan het bouwen van een pergola of veranda aan uw woning. Waar u geïmpregneerde balken ook voor wilt gebruiken, bij de Tuinhoutspecialist A3 Martens vind u een ruim assortiment geïmpregneerde balken in verschillende houtsoorten en in verschillende afmetingen. Veel wordt uit voorraad verkocht waardoor u ze direct kunt afhalen. Uiteraard kunt u geïmpregneerde balken ook laten thuisbezorgen door Tuinhoutspecialist A3 Martens. Wilt u eerst nog advies over geïmpregneerde balken, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.

ribben geimpregneerd 19x45mm
ribben geimpregneerd
ribben geimpregneerd grenen
ribben geschaafd geimpregneerd grenen
Waar moet je op letten bij het kopen van geïmpregneerde balken?

Uiteraard koop je niet elke dag geïmpregneerde balken of ander tuinhout. Daarom hebben we een aantal punten voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening dient te houden bij aanschaf van geïmpregneerde balken of ander tuinhout:

  • De houtsoort die u kiest is belangrijk voor de duurzaamheid. Hoe hoger de duurzaamheidsklasse hoe langer u er plezier van heeft.  Heeft u geïmpregneerde balken nodig voor een project wat niet zo lang mee hoeft te gaan kunt u kiezen voor een goedkopere houtsoort. U bent dan uiteraard voordeliger uit, waardoor het ook leuk is om meerdere projecten in de tuin aan te pakken.
  • De kopmaat van de geïmpregneerde balken is belangrijk voor de sterkte van de balk. Als u een grote overkapping wilt gaan maken met een grotere overspanning tussen de staanders, dient u een zwaardere kopmaat geïmpregneerde balk uit te kiezen. Laat u informeren en kom langs voor een advies gesprek. 
Tuinhout koopt u bij de Tuinhoutspecialist

Bent u van plan om geïmpregneerde balken of ander tuinhout aan te schaffen? Wilt u een leuk project in uw tuin gaan doen? Kijk dan eens op onze website. Wij bieden een ruim assortiment tuinhout aan. Geïmpregneerd grenen en vuren, maar ook Douglas, Red class Wood of hardhout behoort tot de mogelijkheden. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor overkappingen, blokhutten en speeltoestellen. Tevens zijn wij de specialist op het gebied van schuttingen in de regio Roosendaal – Bergen op Zoom. 

schutting hardhout met flex fence
25x060225x060146x252246x25501x561326C S01 1
40x0767
Speeltoren blue rabbit penthouse met blauwe glijbaan en fiets

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden in thuisbezorgen of zelfs montage van uw overkapping of schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon langs in Heerle, slechts een paar minuten met de auto van Roosendaal vandaan. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Winkelwagen
Scroll naar boven